Antigona -> RE: Avgustovke 07 (3.11.2007 9:22:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: mony5 Moja Zoja vsak dan popoldne (od 17-ih do 19-ih) jokca ampak po moje nima krčev,ker se ne zvija tako in jo sploh ne morem pogruntati kaj ji je! Ah bo že, mogoče se pa takrat tako zmatra, da potem celo noč spi!? Jaz sem pri našem ugotovila, ko začne takole jokcat je zaspan in ga dam spat. V oni knjigi sem prebrala, da moraš otroka opazovat in ko opaziš prve znake zaspanosti, ga dati takoj spat. Ker s tem ne bo ponoči nič manj spal. Pri nas to zelo drži. Čeprav midva se še hraniva 2x, ampak je pač očitno lačen, saj potem pa nazaj zaspi. Pa tudi pri otroku ne smeš tako dolgo čakati, da bo čisto zmatran, ker potem od hude utrujenosti ne bo mogel zaspati. To vse sem pobrala iz knjige (ne iz lastnega znanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ). Ja res je, zato sem pa Lukija vedno tud čez dan dala spat takoj, ko je začel mal zehat... In mi še zmer čez dan kar dost spi... Kadar mu ne znese čez dan u miru se naspat, je pa tud zvečer bolj kriza za zaspat...
|
|
|
|