*lenc@* -> RE: Avgustovke 07 (30.8.2007 14:47:34)
|
A veste kaj mene zanima? A ve ponoči dojite leže v postelji al vstanete? Jst sem ponoč taka koma da to nardim kar leže pol pa ponavad kr pr nama naprej spi... SE podpišem pod to! DRgač pa vas berem, za pisanje pa kar ni časa. Pa saj je, sam moram tud mal še ležat. K sem že štartala orbg z vozkom, pa mi pravjo kaj tok hitr!... Vidim, da mamo enaka vprašanja in problemčke. Ena je spraševala o času lege v ležalniku. Pravjo, da do 2h največ na dan. Moja kolegica jo je mela res dolg tud v ležalniku, pa je dr rekla, da naj bo otrok čimveč na ravni, trdi podlagi pa da telovadi z rokicami... od začetka. Antigona, berem, da tvoj full pridno je. KOlk je pridobil v 14dneh? Naša tud, zelo rada je!!!!! Jutr pride patronažna, se vagamo pa bomo vidli. DRgač smo ok, tole eno leto bo ql, sam jaz vidim jaz pogrešam družbo, ne morem bit skoz doma, moram kar ven med ljudi na čvek s kolegicami. Če bo tako, bo prav ok. Sissy, maš enako mizo sem opazla, pa plastične za jest tud. Gledam slike, pa mi je blo vse tak znano[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Gledam tud albume, krasni otročki so, res!!! Jaz ne vem, ampak men so vsi full simpatični bejbiji. Srečno punce!!!
|
|
|
|