Anonimen -> RE: zdravstveni problemi :) (9.8.2007 22:54:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73 Glede lulanja lahko, da bi šlo za uroinfekt. Pokazatelji uroinfekta je tudi smrdeč urin in pa pekoče lulanje. Vsekakor je pa bolje, da greš k zdravniku, ker se te zadeve kar hitro porihtajo, če pravočasno dobiš zdravila, sicer lahko imaš dolgotrajne težave. Glede znamenj pa je bilo pri meni tako, da sem mogla dobiti napotnico od splošne zdravnice za dermatologinjo ta pa mi je potem dala napotnico za v bolnico, kjer so mi znamenja odstranili. Je pa tako, da če splošna zdravnica presodi, da ni potrebno lahko komplicira. Ampak ti reči, da te moti, da se obdrgneš in ne bo problema. Sploh znamenja, ki so na takih predelih, da se lahko poškodujejo (podplati, tam kjer je nedrček ipd) je priporočljivo čimprej odstranit. Ker mam popolnoma iste probleme, se samo podpišem. Če pa slučajno greš na odstranitev znamenj, povej kirurgu, da ni to lepotno, ampak ker te moti. Tam te še malo sprobajo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] K je bla moja teta zaradi ene bule na vratu, pa jo je vprašal zakaj. Če bi bilo lepotno, bi lepo doplačala.
|
|
|
|