|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aprilke--PRVI GIBI!!?
16.11.2004 16:08:10   
SU
Jaz sem pa ene 5 dni nazaj prvič začutila malo bibico v trebuščku! :sloncek: :bravo: :duda: :sloncek: Saj še vedela ne bi, da je "to-to", ampak se ponavlja vsak dan - posebej čutim, ko se umirim (usedem ali uležem). Pa je tko fino, ko veš, da je očitno res "nekaj v tebi" :)! Edina stvar, za kar je škoda, je to, da naši očkoti ne morejo doživeti tega dogodka! Jaz se sicer trudim nazorno opisati, kako je, kaj čutim, itd. ampak seveda ni isto! Res škoda! Tako, da zdaj oba čakava, da bo bebica še malce zrasla in bo tudi naš očko začutil gibe... :) Kako pa kaj ve?? Že kaj gibov?? LP, Saša (19,2/7)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   aprilke--PRVI GIBI!!?
16.11.2004 16:37:45   
sminc
Oj. jaz sem pa točno 2 tedna za tabo in še kar čakam in čakam. Upam da bo kmalu. ze komaj čakam. Lepo se mejta z :duda:
Lp od smine in:duda:

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   aprilke--PRVI GIBI!!?
16.11.2004 17:01:48   
Lidy
Jaz pa nisem sigurna :( .
Že prejšnji teden sem čutila "nekaj", no danes pa že parkrat čutim kot neko valovanje :zmeden: .

A je to to? Drugače pa ponavadi zvečer sem pa tja kakšen dan čutim bitje srčka. Danes sem dopoldne samo ležala in se mi je zdelo res smešno, sam nisem sigurna.

pozdravček Lidy 18t

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   aprilke--PRVI GIBI!!?
16.11.2004 19:04:24   
m_m

Men se pa zvečer ob spremembi položaja pri ležanju včasih pojavi mala bunka pod popkom. Sam kakih rokic al pa nogic pa ne čutim. Sam pretakanje vode. Mehurčkov še ni.

Maja in :duda: 17t 4/7

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   aprilke--PRVI GIBI!!?
17.11.2004 7:29:32   
Arwen
Meni se zadnjih nekaj dni zdi, da nekaj čutim, ampak nisem čisto prepričana, ker je to moja prva nosečnost. Zato čakam na kaj bolj konkretnega;).

Lp, T. 18t

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   aprilke--PRVI GIBI!!?
17.11.2004 8:25:22   
ANJA5
Živjo,
Jaz tud nisem sigurna - meni se zdi kot da mi neki utripa...Ampak bolj pri straneh :zmeden::zmeden: Nevem ali je to to ali ni? Pod popkom imam pa tudi jaz bulo. Točno vem, da je tam moj :duda:. :bravo::bravo:

Lep dan in prijetno brcanje naših sončkov.
Anja

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   aprilke--PRVI GIBI!!?
17.11.2004 9:31:27   
deily
Pozdravljene
Jaz še trenutno ne čutim gibov oz. ne vem, če je to to. Ob večerih in zjutraj, kadar položim roko na bušija čutim, kot da se rahlo dvigne trebušček. Kak teden pa me žgečka v trebuhu. Bomo videli čez nekaj časa, saj ne poznam še teh občutkov, ker sem prvič :nosecka:

Uživajte in pazite :duda:

Deily 18 5/7

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   aprilke--PRVI GIBI!!?
17.11.2004 10:02:35   
Minki
Živjo,
sem v 20. tednu in že od 28.10. od 6:00 zjutraj :)- to ni laž, čutmi mojo bebico. Dvogovanje trebuha, kot bi utripala žila, žgečkanje in ati je tud že čutu. Sem pa prvič noseča, sam to je definitivno to:bravo::bravo:. Tudi jest nisem čutila nobenih mehurčkov, pri meni je bilo takoj konkretno. Je pa res fajn, pravijo tudi, da če položiš roko na trebušček se ti dojenček približa, lahko da ga čutiš ali pa tudi ne, kot nek magnet. Jest to sedaj že nekaj časa prakticiram in posebej zjutraj ko položim roko na trebuh prične takoj brcat, se že pogovarjamo:sloncek::sloncek::sloncek:.

FAjn bodte, Minki

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   aprilke--PRVI GIBI!!?
17.11.2004 10:25:49   
Naja31
Ojla,

jaz sem prve gibe zacutila v nedeljo zjutraj. :bravo: :bravo:
No, ze cel prejsnji teden se je nekaj dogajalo, ampak nisem bila prepricana. V nedeljo pa ni bilo vec nobenega dvoma.
Vceraj sem pa zacutila tudi veckrat, se najbolj proti veceru ko sem pocivala na kavcu. So pa res ti gibi se presvoh, da bi jih moj dragi tudi obcutil. Na to bomo morali se malo pocakati.

Lp, Naja :nosecka:19t 4/7 in :duda:

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   aprilke--PRVI GIBI!!?
17.11.2004 11:29:49   
speli
no punce lepo da vse že čutute svoje malčke, jaz če sem čisto odkrita pojma nimam ali je to to, ali so samo prebavne motnje. Čeprav vas opozarjam da kasneje jih boste čutile bolje, ker ko ga enkrat začutiš vsak dan živčno čakaš a se bo premaknil ali ne in ali je vse v redu z njim ali ne..
no midve imava danes pregled pa upam da bo vse v redi, držite pesti za me in za mojo:roza:

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   aprilke--PRVI GIBI!!?
17.11.2004 12:24:10   
Lejči
tud men se bolj zdi, kot da se mi pretaka voda ali pa da gre za prebavne motnje. komaj že čakam, da se bo začelo dogajat. pojma nimam, kako pa bo to zgledalo...upam, da bo čim prej.

lp,
Lejča (18t)

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   aprilke--PRVI GIBI!!?
18.11.2004 4:57:42   
Arwen
Sem dočakala tisto bolj konkretno:bravo:. Včeraj (točno 18 tednov) opoldne me je mali dvakrat kar fejst brcnil, potem pa še dvakrat malo nežneje :sloncek:. Nobenih mehurčkov in metuljčkov, smo kar že brcat začeli:)-. Zvečer je bil spet aktiven, tako da zdaj vem, da je to to. Lep pozdrav!

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

trma
che guevara

kako se spopasti z otrokovo trmo?

kazen (13%)

ignorirat (43%)

pogovor (39%)

obupat (0%)

izolacija otroka (4%)

Število vseh glasov: 298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!