Buzz škripa (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


tikka -> Buzz škripa (9.8.2007 15:20:09)

Imam Buzza, ki je ob normalni uporabi začel škripati in pokati po 4 mesecih. Ne škripajo kolesa, ampak škripa in poka ogrodja ob vsakem malo bolj močnem premiku levo/desno. A je to normalno za vozičke z alu ogrodjem? Se da kaj naredit da neha škripat (razen reklamacije)?




Anonimen -> RE: Buzz škripa (9.8.2007 15:57:32)

kaj pa če bi v trgovini kjer si ga kupila vprašala??





kaya2007 -> RE: Buzz škripa (9.8.2007 17:30:50)

naš tudi škripa po 3 mesecih...baje vsi buzzi škripajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]




anjaa -> RE: Buzz škripa (9.8.2007 20:43:38)

mi ga uporabljamo že pol leta, pa nič niti malo ne škripa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




tikka -> RE: Buzz škripa (9.8.2007 21:02:39)

Drugače mi je voziček fenomenalen in ga ne menjam niti pod razno, ampak tole pokanje ogrodja me pa res moti. Mogoče bo potem, ko bom namontirala športni del kaj boljše-sedaj uporabljamo še košaro, ki pa postaja že premajhna. Me pa še nekaj zanima glede športnega dela-BAJE imajo adapterji za športni del (ne vem, ali so isti kot za košaro, ali so drugi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] moram še pogledat) dve poziciji in tako lahko daš šp. del v popolnoma ležeč položaj. To sem nekje zasledila-v praksi še nismo probali-čeprav mi tega v trgovini niso povedali. A TO DRŽI?

Kaj mi svetujete-ali naj pri 4,5 mesecih že začnem uporabljat šp. del, ker nam je košara res že premajhna in tudi mala se noče več vozit noter, ker ne vidi nič ven, ali naj jo imam še en mesec v lupinici?? Šp. del bi seveda poležala kakor bi se le dalo možno, skrbi me pa tisti naklon za noge, ki se ga baje tudi ne da kaj preveč regulirati.




kaya2007 -> RE: Buzz škripa (9.8.2007 21:48:39)

ja, nam je košara tudi že mal bedna...jaz sem zadnjič probala in daš športni del gor brez adapterjev-te samo odstraniš. športni del gre gor v obe strani, tako da gledaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ali pa da gleda stran. V enem položaju (mislim da če te gleda) gre v vodoraven položaj, ampak ne cel del, ker je tista stvar za noge fiksna-če si predstavljaš. Torej, če daš bejbija not, leži do ritke na ravni podlagi, nogice mu pa grejo v pravem kotu na gor [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] men se sploh ne zdi primeren za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ki še ne sedijo...ni mi všeč, razmišljam če bi ga zamenjala.




Stran: [1]