RR ina naši machoti (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

sade -> RR ina naši machoti (16.11.2004 14:36:37)

hej
da odprem eno vprašanje!
Vedno, ko sem v službi prebiram RR, vsako prosto sekundo. Doma pa redko, ker je res povezava počasna za znoret.
Mojemu dragemu sem zadnjič malo razlagala o RR, skupaj sva že 10 let tako da ga poznam res kot brata :)-
No nisem mu veliko razlagala, ker sem dojela, da te stvari moj :zajcek: dragi ne jemlje kot me ženske, ki nam izkušnje in tolažbe ogromno pomenijo.
Sedaj pa drage bodoče :nosecka: povejte koliko vaši moški spremljajo RR, se o tem pogovarjate... kako gledajo na te naše tolažbe in debate.
Moj ni ravno za take zadeve!!!
Tak počasi odhajam domov dosti za danes, vsem lep dan, moram pisat diplomo, zvečer pa :sloncek:, saj čutim, da bo november pravi za :nosecka:!!!!
by

saba -> RR ina naši machoti (16.11.2004 14:40:26)

Sade

mojemu vsake toliko omenim RR pa debate, pa vse kar spada zdraven, pa me kar posluša in posluša in vidi koliko ste mi pomagale pa koliko stvari sem izvedela.Tako da je zelo vesel da sem na RR, tudi jaz žal samo med delavnim časom ker doma nimamo več računalnika

lep popoldan

saba:sloncek:

Kranjčanka -> RR ina naši machoti (16.11.2004 14:47:15)

Živjo,

naši mačoti so drgačne sorte kot me. Nisem še tudi opazila, da bi moški kaj napisali...???
Drgač mojega tudi ne zanima RR, ženske nosimo otroka, ga čutimo in je nosečnost za nas toliko bolj razburljiva..:)-

Držim ti pesti!!:nosecka::bravo:
čao

Anonimen -> RR ina naši machoti (16.11.2004 14:55:50)

Joj punce, moj dragi me mora vsak dan poslušat, kaj se dogaja na RR. Pa se vedno zraven smeji, ker se mu smešno zdi, da imam največ prijateljic na internetu.
Ampak meni je vseeno, ker mi je tuki fajn!

Uživajte! ;)

Tiamo -> RR ina naši machoti (16.11.2004 14:57:52)

moj se dela kao, da me posluša. Pol mu pa čez par dni povem še nekaj o RR, pa nima pojma zakaj se gre.:zmeden:

Tako, da sem se odločila, da je tale RR moja mala skrivnost in ve ste moje "namišljene" prijateljice.:love::love: A je katera imela, ko je bila majhna, namišljenega prijatelja. Jaz sem imela prijateljico po imenu Anita, ful sva bile kolegice, vse sva rešile, se igrale, itd. Tako ste tudi ve moje prijateljice, ne vidim vas, a vse mi odgovorite, mi pomagate, skupaj se veselimo in jokamo. Tako naprej punce....:kuza::kuza:

Neža81 -> RR ina naši machoti (16.11.2004 15:17:54)

Tia jaz se pridružujem tvojmu sporočilu. Tud jaz mu kaj povem iz ringaraje, pa čez par dni vpraša kaj je to RR. Kadar sem na RR in on gleda TV, me vpraša ka delam in rečem, da sem na RR, nima pojma ka je to, čeprav sem mu že 30 krat povedla. Včasih ap mu rečem, da sem na tisti strani, ko si babike o bebici in problemih pišejo. Te pa je tiho in nena več naprej sprašuje.

LP, Neža
:miska:

tinkamiška -> RR ina naši machoti (16.11.2004 15:44:37)

Ja moj me pa, kolker mam občutek kr posluša, pa tu kej si zapomne, recimo kakšno ime, ki ga večkrat ponovim, pa kdaj tudi kej prebere. Nikoli pa ne gre sam gor gledat. Včasih me pa mal grdo gleda, če me recimo že petkrat pokliče, da porkaduš, kdaj se pridem zdej stisnt knjemu, jst pa še kr tu gor visim8)

Pa-pa,
Tinka

Lunca1 -> RR ina naši machoti (16.11.2004 18:58:01)

Moj sicer ne hodi na RR, vpraša pa vsake toliko časa, če je kaj novega.

LP Lunca

Jessy -> RR ina naši machoti (16.11.2004 19:46:09)

Meni se pa ne zdi potrebno, da bi možeku razlagala o naših željah, težavah, ker vem, da njega to prav nič ne zanima. Ve, da imam to stran shranjeno med priljubljenimi, da jo tudi večkrat na dan obiščem, tudi kaj napišem....nikoli pa me ničesar ne sprašuje v zvezi z RR, kar konec koncev tudi meni ustreza.
Morda s časom, če se :duda: še ne bo naredila, mu bo postalo tudi to pomembno, zaenkrat pa res ne vidim nuje, niti njegove želje po RR. V bistvu midva ŠE nisva preveč razočarana in potrta ob :hudicek:, saj veva, da sva še na začetku.

No, ljudje smo si različni. :)

pupika -> RR ina naši machoti (17.11.2004 7:58:57)

Ko sem jaz mojmu omenila RR, se je začel smejat, potem sem mu pa začela govoriti življenjske stvari, ki se dogajajo tu na RR pa me je kar poslušal, ker je tudi on marsikaj zanimivega izvedel.

LP:kuza:

koala -> RR ina naši machoti (17.11.2004 8:31:31)

Ko prideva k moji sestri, ki ima doma neta je prvi komentar mojega:"A ne greš pogledat kaj se na RR dogaja?"
Ve da mi pomaga in upam da bova kmalu mela neta doma, da bom se lahko vključla v petkove debate!
:rozica:za vse naše moške, no bolje bi bilo če bi bla na mestu rožice kakšna fuzbal žoga al pa formula:)- :)- :)- :)- :)-

Koala

Jančika_ -> RR ina naši machoti (17.11.2004 10:55:09)

Moj Joe pa spremlja dogajanje (no, večinoma mu jaz povem na kratko), včasih pa tudi sam kaj napiše. Res tule na ZinO ni nobenega fanta...

martita -> RR ina naši machoti (17.11.2004 11:14:15)

Moram povedati, da je moj srček prav navdušen nad mojim pripovedovanjem kaj vse se dogaja na RR in kaj vse lahko tu izvem. Z enakim navdušenjem se igra z mosečniškim koledarčkom (uro) , ki sem jo dobila v "mojem malčku" in veselo dela plane, kadaj bova pridno :sloncek: :sloncek: in kdaj naju čakajo UZ in podobne reči....žal so zaenkrat to samo računi brez krčmarja, pa vendar....

LP,
martita :muca:

ZARA -> RR ina naši machoti (17.11.2004 11:21:28)

...najin ati sodeluje obcasno na Ockovem forumo,ampak res obcasno..:zmeden2:

KIRA -> RR ina naši machoti (17.11.2004 11:29:11)

moj firbec pa včasih prebere moje poste in odgovore nanje. saj ne da ga ne bi zares zanimalo, ampak običajno nima časa.
da bi pa kaj sam napisal, mu pa najbrž sploh ni prišlo na pamet. imam pa bolj občutek da ga čudi, kaj počnem cele dneve pred računalnikom. saj ne da sem nonstop gor, ampak ko moja pupa da mir - se pravi spi, se vsedem in berem, pa pišem...
čudno res, da moški ne sodelujejo toliko na RR. najbrž so mnenja da je vzgoja in kar se tega tiče ženska stvar.ccc

enci -> RR ina naši machoti (17.11.2004 16:26:14)

moj dragi prebere kaj, ce mu prekopiram link, drugace pa ne ... on visi na travel.over.net in je tam zelo aktiven ... Drugace pa nima nic proti in mislim, da je celo vesel, da sem tle z vami, ce mi to pomaga. Tudi zadnjic, ko smo se primorke dobile na kavi je bil ni nic kompliciral:bravo::bravo::bravo:
lp
enci

Stran: [1]