Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vleče ustnico-kako odvaditi 9.8.2007 9:27:51
|
|
|
|
mojcapj
|
Pozdravljene mamice... Malo sem pregledala ta forum, pa nisem zasledila, da bi imela katera tak problem z otrokom. Mark je sedaj star 4 leta, sploh ni imel dude, ni bilo kakšnega problema z njim, ampak po 1. letu je začel pred spanjem-uspavanje vleči spodnjo ustnico v usta in jo sesljati, kot da ima dudo. In tako še včasih med spanjem jo vleče. Bolj smo opozarjali, ignorirali, nič ni pomagalo. Poskusili smo z dudo, pa ni hotel. Nadležno je, ker je slišat to 'cmokljanje'. Je imel kdo tak problem, kaj je naredil/a? Lep dan vsem skupaj Mojca iz Bele krajine
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?