|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Odvajanje
10.8.2007 10:00:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: regrat

donata pa ne pijem, vendar bi ga kot zadnjo rešilno bilko poskusila, če je govora o 1 dcl na dan, več ne, ni zdravo ne zame ne za malčka.

user posted image  A lahko, prosim, poveš, kje si dobila ta podatek. Ker G priporočajo pitje Donata zaradi prebave in proti krčem. Seveda pa ne 3 litre na dan, temveč kozarec na tešče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
10.8.2007 10:47:38   
regrat
gazirana pijača vsebuje co2, ki se ga prevaža kot nevarno substanco. meni lahko ne vem kdo zatrjuje, da to ni nič takega, a ja, zakaj pa je pod strupenimi prevozi? gazirana se ogibam na daleč, donat je žal med njimi, zatorej previdno z njim ali podobnimi odvajalnimi sredstvi.

Vsak dan je nekaj posebnega, četudi vstanem z dvema levima nogama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.8.2007 10:57:13   
Anonimen
Regrat, mislim, da nimaš prav... Tudi kisik se prevaža kot nevarni tovor, pa ga vseeno dihaš...
Sicer ima pa itak vsaka user posted image  svoj prav in prav vsaka dela vse, da bi bilo našim user posted image  kar se da dobro pri nas, v naših bušijih.
Pa srečno v user posted image  in čim manj nosečniških težavuser posted image

(odgovor članu regrat)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
10.8.2007 11:09:28   
Caarmen
Pojdi v DM ali domačo lekarno po tablete ALGEA. Meni jih je priporočila ginekologinja in je zelo hitro pomagalo. So pa v nosečnosti "priporočjive" tudi zaradi drugih snovi, ki jih potrebuješ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.8.2007 11:11:27   
regrat
žabonka, se čist strinjam s tabo. važno, da smo me in naše pikice dobro! user posted image

Vsak dan je nekaj posebnega, četudi vstanem z dvema levima nogama.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.8.2007 18:32:57   
Pia77
Če ne maraš (oziroma še bojiš) mehurčkov v Donatu, ga pač odpreš nekaj ur preden ga nameravaš spit... Itak je magnezij tista sestavina, ki poskrbi za boljše odvajanje. Lahko pa si kupiš tudi magnezijeve šumeče tablete, npr. Magnesol... ista fora. CO2 pa sam od sebe (v takih majhnih koncentracijah) ni škodljiv - saj ga tudi sami proizvajamo in izdihujemo!!!

(odgovor članu regrat)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.8.2007 18:56:50   
klepetka
meni je G priporočila 2 x na dan po 2 dcl donata.Zdaj pa res več ne vem kaj najuser posted image

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.8.2007 20:44:51   
Anonimen
Meni je G Donat v prvi polovici nosečnosti strogo odsvetoval.

Kaj če bi hodila malo več na sprehode, pa veliko tekočine popila.

Meni pomaga Actimel.

Lahko si pa kupiš kakšen otroški slivov frutek, ki proti zaprtju in poleg tega vsebuje veliko železa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
10.8.2007 22:07:54   
Anonimen
men sta pomagala lubenica in nektarine za zajterk

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
11.8.2007 19:19:09   
klepetka
Paštetov kruh ,zakaj ti je G odsvetoval donat v prvi polovici nos?Sem se ka rmal ustrašila zdajle.jaz sem sicer glih na polovici ,ampak donat pijem že najmanj1 mesecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.8.2007 19:57:09   
suzolinka
Ne vem, če je katera o tem že pisala, ker sem vas samo preletela. Jaz sem imela pred nosečnostjo grozne težave, danes pa nič večuser posted image Nam je sestra v šoli za starše zaupala recept: kompot iz suhih sliv in jabolk. Naredite si tega ogromno in ga pijte čez dan, zjutraj na tešče pa pojejte eno veliko skledo tega kuhanega sadja. Pomaga!!! Mogoče ne prvi dan, ampak tretji pa sigurno.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.8.2007 20:10:25   
Anonimen
Verjetno zaradi vsebnosti raznih mineralov...kaj pa vem. Vem tudi, da Donat napihuje, nisem ga vprašala. PA na koncu, ko sem imela težave s prebavo je rekel, da kakšen kozarec zdaj že lahko popijem.

Res ne vem, kaj takega vsebuje. user posted image

(odgovor članu suzolinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?