hormon serotonin,hormon sreče (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naja78 -> hormon serotonin,hormon sreče (16.11.2004 12:40:56)

živjo.
danes sem bila pri G in baje če je vse ok,največ prispeva da zanosiš hormon serotonin.
baje je znanstveno dokazano.torej biti srečne,ne v stresu,nič depresij,s čim drugim se ukvarjat pa seveda merit si BT NA LIST KI GA DOBIŠ PRI G.

Punce jaz ne bom več s tem obsedena,ker če mi je to rekel strokovnjak,porodničar,moj G.Pol že drži.

kaj pa ve pravite.meni je čist veeno če do novga leta ne bo, bo pa drugo leto.pa lep dan.PA SMUČAT BO TREBA IT ANE??

ful pomaga ta pogovor z G.

petja -> hormon serotonin,hormon sreče (16.11.2004 12:54:25)

Naja78, se popolnoma strinjam s teboj. Za vikend sem razmišljala, da sem totalno zmešana, kaj vse delam, da bi zanosila. Jem tablete, pijem čaje, hodim k vedeževalkam, fantu težim, kaj lahko je in kaj ne, katere tablete mora jemati ... V glavnem, zrela sem za psihiatra! Seks ni več užitek, ampak sredstvo, s katerim prideš do otroka, po cele dneve visim na RR, ko bi lahko počela kaj bolj pametnega (npr. doštudirala), v glavnem, odločila sem se, da se NEHAM OBREMENJEVATI.

Nisva edini par, ki si želi otroka, in tudi ne zadnji, zato ga bova že dobila, ko bo čas za to. Zelo verjamem v usodo in vem, da če nama je usojeno, ga bova imela ...

V glavnem, vsem VSE NAJ NAJ, naj vam čim prej uspe, jaz se pa poslavljam od obremenjevanja, tablet, čajev ... in grem po zeloooooooooooo dolgem času prižgat en cigaret ;) in pit eno :kava:.

Lp, Petja

Anonimen -> hormon serotonin,hormon sreče (16.11.2004 12:57:58)

Samo nekaj: menda je v bananah veliko hormona sreče.

Anonimen -> hormon serotonin,hormon sreče (16.11.2004 13:18:40)

Ja samo ne vem, če ti kaj banane pomagajo, če jih boš jedla živčna. hihihihi.
Kaj če bi nas kdo sponzoriral...tako, recimo država...da gremo punce, ki se trudimo...recimo na Bahame, ali pa nekam na lepe peščene plaže...da se malo sprostimo in uživamo... :darilo: Bom pisala Dedku mrazu, morda bo pa on spontor. hihihihi :bravo:

Janja5 -> hormon serotonin,hormon sreče (16.11.2004 13:43:58)

Joj UndrEja jaz sem takoj za bom pa že kar Miklavžu pisala mogoče bo prej odhod. :)-:)-:)-

Joj ste face! :bravo::bravo:

naja78 -> hormon serotonin,hormon sreče (17.11.2004 9:53:22)

punce jejte B komplex.dobi se ga v lekarni brez recepta.pa kar 2x na dan.

PETJA to mi deli.se popolnoma strinjam s tabo.

Stran: [1]