Modrostni zobje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Donja -> Modrostni zobje (16.11.2004 11:23:51)

Punce, mene zanima kdaj ste dobile modrostne zobe. Stara sem 29 let in imam samo zgornja dva. V bistvu bi bilo bolje, če spodnjih dveh ne bi bilo, ampak me vseeno zanima, ker me brat, ki je star 20 zelo fino zafrkava. On ima že vse štiri.

ANJA5 -> Modrostni zobje (16.11.2004 11:47:37)

Ojla,
Meni so zdaj začeli rast :bravo::bravo:, mi je zobar reku, da bodo kmalu vsi uzuni.
Baje je to vse odvisno od strukture zob in ali imajo zobki dovolj prostora. Eni jih imajo samo ležijo..

Lp, Anja

Anonimen -> Modrostni zobje (16.11.2004 11:58:10)

oj!

Meni je dr. (ne zobozdr.) rekla septembra, k me je ušeš bolel in vse pod njim, da mi lahko že 8 raste:zmeden: Kar pa jaz upam da mi ne...

biba77 -> Modrostni zobje (16.11.2004 11:58:12)

Ojla, Donja!

Ves kaj, jaz se jih pa zelo nerada spomnim.
So mi zaceli nekje pri dvajsetih rasti, pa sem lani dala vse 4 ven.
Najprej je vse izgledalo lepo in fajn, potem pa so se zaceli moji nepojasnjeni glavoboli,... vedno pogostejsi, dokler nismo posumili, da bi to lahko bilo od zob. Pa so sledila vsa mogoca slikanja in potem ... vse ven.
In najbolj nepravicno je bilo, da so bili vsi zdravi, vendar sta dva rasla v napacno smer, dva pa sploh nista imela prostora in ... od tod glavoboli.

Jaz sem srecna, da sem se jih resila.

Ti pa se mlajsemu bratu nic ne pusti. Dokler imas ostale zdrave, novih "pametnih" tud ne rabis. Nekaterim tak zelo, zelo pozno pridejo ven. Mogoce jih bos pa dobila sele, ko jih bos potrebovala.

:miska:

Anonimen -> Modrostni zobje (16.11.2004 12:54:25)

pri 18 prvi ki se ni pokukal(se pa ze zelo sveti izpod dlesni):)-

Jančika_ -> Modrostni zobje (16.11.2004 14:31:37)

Za spodnjega se ne spomnim (imam le levega, desni ne kaže, da bo prišel). Zgornja dva pa nekje okoli 23. leta in je bilo kar neprijetno, ker sta mi ostale zobe potisnila malo skupaj in naprej. Ni sicer ne vem kako zelo bolelo, fajn pa tudi ni bilo.

Naj te potolažim - moj brat je star 27 in še vedno ima en mlečni zob! Enostavno ni padel ven, spodaj pa po slikah sodeč ni zasnove za stalnega. Moj ati je zobozdravnik in pravi, da je to čisto normalno, čeprav ne zelo običajno.

LP, Jana:zajcek::zajcek::zajcek:

Annny -> Modrostni zobje (16.11.2004 14:43:57)

Jaz jih ima pri 22ih tako nekako 'na pol'...malo rastejo, potem pa spet nehajo..nikoli nočejo zrasti do konca:)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.11.2004 14:55:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Blanka77 -> Modrostni zobje (16.11.2004 20:41:37)

Nikarsi si jih ne želi. Jaz imam 3, 4. mi pa malo raste, pa malo ne, tako da je na pol zunaj. Sem imela pa z drugim strašne težave pri izraščanju, ker se mi je zagnojilo. To je bolj bolelo kot porod brez EA.

Pikabu -> Modrostni zobje (16.11.2004 21:41:49)

Jaz sem pa pri 25-ih še vedno brez, niti enega nimam, pa upam, da mi tudi nobeden ne bo zrasel.

žabica -> Modrostni zobje (17.11.2004 7:11:07)

Enega med nosečnostjo (26 let) enega ravnokar (29 let) dva pa še čakam.

:kuza::kuza:

Stran: [1]