|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lepo mi je kljub vsemu
16.11.2004 10:09:31   
Janja5
danes premišljujem o mojem življenju, o svojih željah in ciljih, le kaj sem do danes dosegla...
...ali je bilo res vse tako tragično ... ali res ni nič lepega v mojem življenju ...
potem se spomnim nazaj, kako smo se zabavali v najstniških letih in prežurali vse noči...bilo je lepo
pa sem vedno tarnala da mi nekaj manjka a ni bilo res
...imela sem prijatelje, prvo ljubezen, starše ki so me razumeli in me podpirali...
...dandanes pa premišljujem samo o tem kako mi je hudo, ker nama ne uspe da bi zanosila ... potem pa se spomnim, da sem se letos poročila s čudovitim moškim, ki mi nudi vse kar si želim in potrebujem, imava urejeno stanovanje, prijatelje, starše, ki naju razvajajo,....potem pa se vprašam le kaj mi je hudega ali je res smo otrok tisti ki me bo razveselil in mi nudil popolno srečo ... otroci se rodijo in nam dajo srečo, nov zagon v življenju, z njimi pridejo težave in potem odrastejo in odidejo pa zopet ostanemo sami s svojim partnerjem ... ali smo potem zopet nesrečni ...
NE ... srečni moramo biti s tem kar imamo ... in potem bomo dobili še tisto kar bi nam srečo povečalo

Bodite srečne, kajti edino to nas bo popeljalo k popolnosti.

LP Janja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lepo mi je kljub vsemu
16.11.2004 10:17:41   
Natka1
Janja,
ful lepo si napisala. :bravo::bravo::bravo::bravo:

V podobno smer se tudi jaz že nekajkrat razmišljala pa čeprav se v bistvu precej kratek čas trudiva, da bi zanosila.

Glede računanja ovulacije, plodnih dni,... morda ta ciklus prvič najbolj resno... prej sva pa dva bolj tako na pol, saj sem do sept jedla KT.

Ampak čisto tako je. Tudi jaz imam najčudovitejšega moškega na svetu zame in tudi midva sva se dosti pogovarjala o otrocih in vsem tem, kar sodi zraven.

Svet se ne podre, če ti ne uspe zanositi, je pa lahko lepši, bogatejši,...
Ampak, na koncu se za vse prava rešitev najde in se bo tudi za vse nas. Le verjeti je potrebno vanjo.

Sem pa ravno včeraj govorila z eno svojo dobro prijateljico, ki ji pred leti ni uspelo zanositi. Že pri letih pod 30 (ne vem natančno, mogoče 27 ali 28) se je odločila posvojiti otroka in je danes zelo srečna mamica 12 letnega sina.

Včasih se morda tudi nekoliko preveč smilimo sami sebi in iščemo rešitev tam, kjer je ne najdemo. Tudi sama mnogokrat tako ravnam. Čeprav iskreno rečeno, ne vem, če bi se sama kdaj odločila za takšen korak. Morda.

Želim vam lep sončen dan.

Natka

(odgovor članu Janja5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lepo mi je kljub vsemu
16.11.2004 10:38:32   
enci
Janja5,
vse kar si napisala so misli, ki mi ze nekaj caso rojijo po glavi .... popolnoma sem strinjam s teboj!!!
Punce ziveti moramo za danes!!! Opazila sem, da s tem ko komaj cakam da se zgodi in uresnici ta zelja po :duda: morda izgubljam sedanjost, te lepe dneve, ko sva lahko z dragim cel popoldan v blazenem miru in se posvecava en drugemu .... to ne samo da je lepo, ampak najpomembnejse!!!
Lep soncen pozdrav iz obale!
enci:metulj:

(odgovor članu Janja5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lepo mi je kljub vsemu
16.11.2004 10:48:15   
Lučka*
Se strinjam, da moramo živeti za danes. Je pa tudi res, da si zastavimo cilje, za katere mislimo, da jih moramo dosežt. Tudi sama se sprašujem, ali je res edini cilj za katerega živim še en otrok?
Cilji in načrtovanja so eno, življene pa teče dalje in se ne meni za naše načrte. Res pa je, da je veliko stvari odvisnih od nas samih, očitno čudež podarjanja novega življenja ne.
Vsak dan si to dopovedujem in mogoče bom nekega dne rekla, pa saj mi je tudi tako lepo.

Lep dan Lučka

(odgovor članu Janja5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Lepo mi je kljub vsemu
16.11.2004 11:40:03   
onja
Janja5,

:bravo::bravo::):rozica::sloncek:!!!

(odgovor članu Janja5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Lepo mi je kljub vsemu
16.11.2004 14:40:19   
bambi
Janja5, zelo lepo in zelo prav si to napisala. Tako smo obsedene z :duda:, da naše življenje izgublja pavi pomen. Jaz se trudim živeti kar se da razgibano, z možem rada uživava si privoščima, ampak vedno je nekje v ozadju tisti grenak priokus, tisto vprašanje ZAKAJ ne rata..... so trenutki, ko sem čisto na tleh, usmerjam svoje cilje samo v eno in to je :duda:. Nekaj časa sem čisto odklopila te misli in se sprostila, bilo je lepo, pa zopet ni ratalo in sem bila jezna. Zdaj razmišljam o preiskavah ki me čakajo in me je zopet strah..... Kljub vsemu pa ne dovolim, da mi to vzame lepe trenutke, trenutke brezskrbnosti in razdajanja..... mislim, ko bo čas, bomo vse začutile tudi drgo plat sreče....

Bambi

(odgovor članu Janja5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Lepo mi je kljub vsemu
17.11.2004 8:53:35   
koala
Ja punce kaj naj rečem, kot to da se popolnoma strinjam. V življenju je treba ceniti drobne trenutke sreče, pa če je to le pogled na kravo ki se pase na travniku ali pa da mi miško poišče risanko o Dumbu na tv. V meni še živi otrok in razveselim se vsake malenkosti, tudi snežink in ta moj notranji otrok mi pomaga prebroditi hude čase. Pa seveda tudi ve in miško!
:rozica: :rozica: za vas
Koala

(odgovor članu Janja5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?