ZA TEJO (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


TARA in MAJ -> ZA TEJO (16.11.2004 9:14:34)

Ker z malim:duda: hodiš na fizioterapijo in je mali hipertonok tako kot moj me zanima če si dobila blazino kajti meni jo je otroška zdravnica priporočala in ker jo ona ne more napisati me je poslala v razvojno ambulanto v ZD.dom.Včeraj pa sva imela tam pregled in mi rekla da morava na fizioterapijo še hodit pri njej pregled čez pol leta za blazino pa je rekla da bi jo dobil če bi bil invalid ker pa sem ji nato rekla da sem slišala da so jo nekateri dobili z istimi težavami kot jih imamo mi mi je rekla da pred leti so res za vsako stvar pisali recepte sedaj pa je nemogoče da bi jo dobili.Mislim da nisem prezahtevna lep pozdrav tebi in malemu lepotcu.:angel:




dory -> ZA TEJO (16.11.2004 9:20:37)

Meni so jo takoj napisali...in kolikor sem seznanjena jo v kr dobijo vsi,ki majo razvojne tezave in obiskujejo fizioterapijo...drugace jih prodajajo v naklem,stane pa neki cez 20.000sit..

Mi2 imava prvi pregled v decembru, pa me je fizioterapevtka takoj opozorila,naj ne upam prevec,ker bo tamal se kar lep cas hodil na fizioterapijo,ker ne napreduje,kot bi moral :(

Lupcka Maju in cimprejsnje okrevanje zelim :)




TARA in MAJ -> ZA TEJO (16.11.2004 9:26:10)

še nekaj bi te vprašala a ti je napisala otroška zdravnica da jo dobiš a si morala kam drugam. ŠE ENKRAT HVALA ;)




dory -> ZA TEJO (16.11.2004 9:27:13)

Meni jo je takoj napisala Velickoviceva...pediatrinja naju je samo poslala naprej :)




Anonimen -> ZA TEJO (16.11.2004 10:31:58)

Samo toliko se vmešam: dr. Velikočkovičeva je ortopedinja.
Teja, pa če je rekla, da ne napreduje, kot bi mogel, se ne preveč sekirat, tudi otrok mojega sodelavca je bil precej "kritičen primer", pa je danes pri treh letih čisto vse v redu z njim. Očka pravi, da je v nekateih stvareh pač malo bolj neroden, ampak nič posebnega. Pa je bilo s tem otrokom po mojem "slabše" kot s tvojim Majem, saj pri starosti pol leta naprimer sploh še ni smel sedeti, pa v avtomlbilu naj bi ga vozili v lupinici okoli obrnjeni, to je na glavo (dokler ni sodelavec popizdil, kaj se grejo, da je to smrtno nevarno...). Hočem reči, da ortopedi včasih, hvala bogu, malo pretiravajo.




filipinka -> ZA TEJO (16.11.2004 12:24:45)

Še jaz se bom malo vmešala...:zmeden2:Zanima mekdaj so vama zravniki ugotovili, da bo potrebna fizioterapija? A to vidi pediater?
Upam, da bo z vajinimi sončki vse lepo in prav!:sloncek::sloncek::sloncek:
V.




dory -> ZA TEJO (16.11.2004 12:29:18)

V bistvu ze pri prvi posvetovalnici lahko pediatrinja ugotovi,da nekaj ne stima...no nam so vidli mal kasneje,ker je bil tamal bolj sibek in je bil dva meseca bolj pri miru...potem pa je ugotovila,sicer mal pozno pa vseeno....od petega meseca ze hodiva...vse je lepo in prav,stanje se je do neke mere izboljsalo...vendar pa bolj ko je starejsi bolj prihajajo na dan nepravilnosti...

Tako da splisni, upam, da se tvoje besede uresnicijo :)




TARA in MAJ -> ZA TEJO (16.11.2004 13:06:35)

v77 mi hodimo na fizioterapijo od tretjega meseca naprej peljali pa smo ga k razvojnemu nevrologu v LJ.na kar nam je priporočav fizioterapijo je veliko bolje vendar nas bojo še kar lep čas spremljali. LP.:sloncek:




Stran: [1]