|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Možnost naknadnega vpisa
8.8.2007 14:27:40   
mojamura

Torej prihajam iz štajerskega konca, kjer je imel lokalni vrtec vpis v mesecu maju. sina takrat še nisem nameravala dati v vrtec ker pač nisem mela službe in sem bila doma. v juniju sem službo dobila, zdaj pa so mi v lokalnem vrtcu rekli, da sem vpis zamudila in da je itaq oddelek poln.
Ni mi problem voziti sina v mb v vrtec, ker v mb-ju tudi delam, mam pa službo od 8-16 pa bi rada našla vrtec, ki ima del. čas vsaj do 16.30 pa da je nekje na teznem.

Mislite da je naknadni vpis še možen, pa magari v mb?

Assumption is mother of all fuc*k*ups.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Možnost naknadnega vpisa
8.8.2007 20:01:11   
SašaR
Če vrtec oziroma oddelek ni poln je vpis vedno možen. Pri nas smo lani vpisali hčerko ko je imela 3.mesece v vrtec, pa sem bila jaz tudi brez zaposlitve, saj vpis nič ne stane. Potem pa se odločiš dati otroka v vrtec ali ne. Pri nas je bilo tako, da je prišel pozil za plačevanje rezervacije (vrtec nabito poln) ravno takrat ko sem se menila za službo.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2007 20:32:25   
piščanc
če je prosto mesto, te bodo povsod veseli. drugače pa morate počakati na naslednje vpise oz. če bo kakšen izpis

mi smo ravno dva dni nazaj dobili mesto v želenem vrtcu, ker se je nekdo izpisal

iz malega zraste veliko

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2007 13:08:10   
mojamura
ja vsaj da bi me kao vpisali in magari dalo na čakalno listo če ne drugega

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2007 14:03:30   
Lenny
Ravno danes sem govorila z referentko na občini, ki ima predšolsko vzgojo čez. Baje so v Mb vrtcih še prosta mesta, tako da poskusi.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2007 14:08:32   
mojamura
hvala!!!

sem ga ravno vpisala...pedenjped jasli

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2007 21:48:41   
frutka_
Seveda lahko. Če so mesta fraj ni problema, je možen vpis celo leto. Večina vrtce ima delovni čas do 1630. Ne vem od kod se boš vozila, ampak  če si v drugi občini prijavljena morda nimaš "ugodnosti" 20%, ki jih v vsakem primeru krije  MB občina. Ampak samo mariborčanom-lokalcem torej. 20% ekonomske cene torej  pokriva občina. Kungoška občina recimo ne da nič!user posted image  

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2007 9:49:19   
Brbs
mi imamo našega na evidenčnem vpisu, če se bo kaj sprostilo tekom leta, saj bo prišel noter šele v sredini leta. tako da so ti evidenčni vpisi vedno možni, če pa imajo prostor, pa lahko pride takoj noter.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?