Azzurra -> RE: OBALA 2008 (16.10.2007 8:58:30)
|
Nazadnje sem si nekaj stvari kupila v Udinah. Do udin imaš 87 km avtoceste (2,70 eur), takoj si tam, v nakupovalnem centru Citta Fiera. Tam je H&M, kjer je tudi nosečniški oddelek, poleg tega da imajo ogromno ma res ogromno majčk na zvon tudi na oddelku za ne-noseče. Cene so za moje pojme ugodne. (majčke 12, 18 eur, kupila sem tudi dvojne hlače, ene črne bolj fine za 34 eur in športne črne za 14 eur), poleg tega pa imaš v istem centru tudi nekaj drugih trgovin za otroke in mamice (Iana, Prenatal, mogoče še kaj, ma h&m mi je bil čisto dovolj). Dobiš tudi nekaj spodnjega perila (predvsem modrce in spodnje majce za dojenje) in žabe oz. najlonke za nosečnice. Tudi otroški oddelek ima luškane stvari za od novorojenčka na prej. V ljubljani recimo je h&m, pa ni oddelka za nosečnice, če boš šla v ljubljano, je še dlje kot do udin in avtocesta je skoraj še 1x dražja. no, to je moja izkušnja. Sicer pa v kopru imaš trgovino pod stadionom, pa na markovcu je ajatutaja, se mi zdi, da poleg triglavske je nek bambi, ...
|
|
|
|