|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
20.5.2008 12:10:37   
amaya
Mixi: pridemo na obisk enkrat te teden...javim dan...lahko bi jutri, ma grem na en pogreb, tako da nič

Leni5: KONČNO....te že nestrpno čakamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (no bolj, da vidimo Vitouser posted image user posted image )

Marty: kdaj imaš PDP? Jaz sem namreč malo out z datumi...sej verjetno sem te že 100000000000000000000000000000000000000 vprašala. Ma kaj češ...Bilobil bi reku moj user posted image

Etienne ima danes malo driske...no, včeraj jo je imel in danes ko sem prišlka domov iz SN je bila plenica tako polna, kot še nikoli. Pa tudi ful smrdi in je zelene barve...Azzurra, ti ki dodajaš, je to normalno? Ne mislim paničarit...bom vidla, lahko se poštima samo. Sicer pa mi lepo nina. Smo že dva dni : od 20-7 zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa tudi papa pridno, tako da....bom vidla. MNENJA!!!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
20.5.2008 13:51:02   
Azzurra
amaya - kolikokrat na dan pa kaka tako driskasto? Daša tudi kaka tako - ko se pokaka, jo moram ponavadi vso umit in čisto vse preoblečt, pa naj bo na riti Pampers, Fixies ali Muller! Ja, ona ponavadi kaka tako ful mehko, skoraj tekoče, na začetku je zelenkasto in nato pride take barve kot je gorčica, diši ne niti malo. Saj se spomneš kako se je pokakala v Udinah?! No, tako je to. Samo če ni glih kakanje non stop, potem ni driska. Jaz bi še počakala, preden bi zagnala paniko - če ne kaka non stop in še posebej če ne bruha - potem bi znalo bit samo prehodno. Zdaj se njim prebava šele uravnava in včasih zna bit kak tak škerco. Če pa misliš, da je kaj narobe, če se tudi obnaša drugače, potem pa pokliči k pediatrinji.

Evo, perilo je zlikano - ampak samo tisto od vikenda. To, kar se danes "suši" in kar sem včeraj zvečer pobrala - pa še ne. Ej, to je brez konca in kraja, se mi zdi, da se vrtim v krogu, tega perila ni nikoli konec.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
20.5.2008 14:23:18   
amaya
azzurra: ma ne ni tako hudo...včeraj je kakal 2X in od tega 1x merdakjo škifozo user posted image . Smrdi pa user posted image user posted image user posted image ...tako kot si napisala: zelene očiuser posted image , pa mustageuser posted image ....bomo vidli...mu bom dala čaj...se veš: vedno ko ti je kaj: spij malo čajauser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
20.5.2008 17:03:46   
mixi
ojla

Mi že malo pohajamo čeprav samo do tašče na škofije , upam da bo kmalu sonček da grem s tamalo v šetnjo v koper če ne drugo urejat za otroški dodatek in to.
Drugače pa itak tamala zaenkrat ima pevske vaje samo ponoči in to 2 ure nekje od 22 do 24 al pa od 23 do 1. zdej ko ne bo več hodla patronažna jo vmes ponoči ne bom več budila na tri ure ker se mi zdi brez veze. Čeprav mi je včeraj pustila tehnico in sem jo mogla vagat pred in po obroku, ker mi tamala čuča mleko po pol ure je full slow motion, da jaz vmes tudi zaspim ponoči ker je ful počasi, je prava lenuharca jaz pravim da je počasi in zraven guštira. Drugače pa je full pridna. Komaj čakam da bom lahko malo vozičkala po sončku ki to vreme je pravo aprilsko ne majsko. pa tega dežja letos ne bo konec? Sej pada že od marca.
No Amaya če nič drugega pa se vidimo v kopru gremo na kafe, če ne pa uletite s saro do mene ma če je grdo vreme je bala ki se bomo mogle peštat na balkonu.

Se pišemo ob prilikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
20.5.2008 17:06:05   
Azzurra
ma to ne moreš verjet, no...sem dala mojemu sinu dva čipsa in sem ga vprašala kako se reče, je reku: hvala...ČAROVNICA!!!!!!!  ma jaz ne vem kje jih pobira nooooo!!!!! mu bom dala jaz čarovnico, bo vidu on!!!!

ou, kaj vi tudi delaste "časovne kapsule" za vaše otroke ali sem samo jaz tako sentimentalna? v smislu, da zbiram vse "prvo"....ajde, če bi ble to samo čestitke, ma ki jaz dam zraven še "prvi bodi, prva ušeska za pusta,prve nogavičke, prve čeveljčke, prvo zobno ščetko...."
Počasi zmanjkuje placa v "kapsulah"...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
20.5.2008 18:07:40   
amaya
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...
ma ta tvoj Liam user posted image user posted image user posted image Ma kje jih najde?user posted image
Ma jaz tudi nekaj šparam...sicer sem šele na začetku. Imam pa celo nosečniški testuser posted image Mislim, da to odtehta vseuser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
20.5.2008 18:09:14   
amaya
OOOOOOOOOo...Mixi. super...še boljše. se raje dobimo v KP, ko boš za it okoli in ko bo vreme dopuščalo. 

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
20.5.2008 20:04:11   
aleži
Azzurra, ubožca ti, tvoj jih pa res meče, kaj šele da bi hodil v vrtec. Čakaj, čakaj še malo, pa ti bo prinesel kaj še iz vrtca user posted image user posted image
Sem upoštevalä tvoj nasvet gleda blata, ma sem ga zavila v toaletni papir in v dvojni vrečki ter dala v hladilnik...ke škifooo!user posted image user posted image user posted image
Dane je res drugi dan od kar je v vrtcu po 4 ure, ma je rekla, da se že vidi, da je boljši. Bene, samo da je kontent on in tudi jaz. Včeraj mi je spal pod prisilo od 13.30-17.00 in še bi. Odprla sem mu vrata, ropotal,... in nič!

Lepo se imjte. Če boste kje jutri po Sn vas pokličem ko odpravim v Luciji in kako bo stanje z nami!

Mixi: lepo da si se oglasila in da gre vse po maslu ti s Kajo.

Kje ste pa druge nosečke?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
20.5.2008 20:09:15   
marty5
Punce ciao,

zdaj pa vem, zakaj me danes tako boli križ! Čep se mi lušči!100%  - ni za zgrešit: prozorna sluz z rdečimi nitkami.... A ve katera koliko časa od odluščenja čepa, bi se naj začel porod?

Kot kaže se naš dan D res nezadržno bliža user posted image . Šraufa me po malem že cel dan, očitno je pregled naredil svoje zjutraj. Na srečo sem doma 5 min od P in dokler ne bo kaj konkretnejšega, ne grem nikamor.....

Nič, grem počivat. lahko da bo že ponoči kaj akcije user posted image . Al pa še cel teden nič user posted image .
Uh, najbolj me sekira morebitno klicarjenje za varstvo sredi noči.....user posted image . Al pa ni nič - sem čisto zmedena!

Kako se je vam, naravno začel porod? Prvič so mi ga sprožili, tako da nimam pojma...

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
20.5.2008 20:22:47   
aleži
Marty: Pri prvem porodu sem v  roku 2 ur rodila, ko mi je čep odpadel. Joj, lahko pa da boš že danes ali jutri pestvala!!! Srečno!! Skratka, zgleda da se bo kaj dogajalo!!!!! Njaboljše je,d a pokličeš v bolnico in vprašaš ter si meriš popadke!!
Drugič pa sem rodila z umetnimi popadki in tudi zelo hitro v roku 2 urc.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
20.5.2008 20:36:16   
marty5
Ma nimam popadkov - malo me šraufa in trebuh otrdeva in to je to user posted image . Hm, bomo videli....po moje je pregled danes kaj naredil....

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
20.5.2008 20:44:40   
Azzurra
marty!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  drži se, sprosti se, dihaj in spomni se name, da sem med popadki razmišljala o tem, kako sem lačna in da imam v torbi čokoladne piškote!!!! (****, odrekanje med sladkorno je naredilo svoje user posted image ) Torej - se da in se preživi! Ajmo ajmo, šta se čeka?! user posted image user posted image user posted image

Ja, moj Liam mi jih pali, res. Prej me je glih klicala Aleži in z eno roko sem držala telefon, z drugo sem končevala večerjo, Liam pa mi je potegnil krožnik na tla. Sej pol sem štekala zakaj - bogi je bil LAČEN! 3krat sem mu naložila na krožnik - zelenjavno rižoto s perutničkami user posted image user posted image user posted image  Da ne boste mislile, da jemo samo perutničke, samo jih ima rad, zato so pogosto - enkrat s krompirčkom, drugič z rižem. Ma je pojedel več kot jaz in zdaj ravnokar pije že DRUGO (!!!) flašo (330ml) mleka z biškoti !!!
Samo - kdor papa tudi kaka - in ker moj Liam mi jih pali - kaj se mi ni usrau v banjo prej, ko sva SE SKUPAJ KOPALA!!!!!!!!!!!!! Đizus user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
21.5.2008 13:13:01   
amaya
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Marty5:  jaz sem šla isti dan rodit user posted image , tako da mogoče...lahko pa se ti vleče še nekaj dni....mene je tudi šraufalo in so bili to popadki (sicer švoh).

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
21.5.2008 13:13:34   
amaya
Kaj kdo ve kaj je z Marty?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
21.5.2008 13:29:07   
Azzurra
Ojla,
ste zbežale prehitro ve ali je moj šoping trajal predolgo? user posted image user posted image user posted image  

Se rifamo jutri, plačam kafe. kakšna je napoved?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
21.5.2008 14:23:15   
aleži
Jutri se vam bom pridružila, Žigo bom dala v varstvo, saj ga bom verjetno imela kar doma, ker mi grozno kašlja. Držim  user posted image  da ne bo tako kot zadnjič.

Mislim, da bo kar SN v redu za jutri!! user posted image user posted image

Marty: kako je kaj stanje?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
21.5.2008 14:48:49   
marty5
Ojla punce,

jaz sem še vedno 2 za ceno 1 user posted image . Čakam pač, da se kaj začne dogajat. So mi rekli, da se čep lahko odlušči tudi kar nekaj dni pred porodom, lahko pa je akcija takoj po nekaj urah. Skratka je treba čakat ali da vode odteče ali pa popadke na 5 min....Če ne prej, imam v petek spet ctg in bomo videli takrat.

Sem pa čisto zanič danes - sem preležala in predramala 3/4 dneva....me utrujajo že misli na to, kaj me čaka user posted image . Bi ve vedle, kako vam zavidam, da je že za vami!

Grem na hitro spacat kosilo skupaj - zdaj vidim, da je že skoraj 15. user posted image . Bom kar improvizirala....

Uživajte user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
21.5.2008 14:59:13   
leni5
Hu,HU!

Vai Martyuser posted image !!! Držimo pesti zate, bala edino, ker si zamudila bikca in bo že dvojčekuser posted image (jaz in vita sva bikiciuser posted image ).

Samo to ti povem, da drugič je vse bolj hitro in ko te začne šraufat leti v bolnico...in naravni popadki full manj bolijo kot umetni, pa še redni niso najbolj. Jaz nisem štekala kaj se dogaja, pa sem bla že odprta 8cm...
Boš vidla, da bo šlo še lažje kot v prvo!!!

Aleži, jaz imam Tajo tudi doma, kaj pa če vzameš še ti Žigija? Kaj ni jutri napovedano izboljšanje??? Vitamin D kliče?!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
21.5.2008 15:06:19   
aleži
Joj, čestitke Dašici za 3. mesece!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Maty, upale smo, da si že rodila!! Boš vidla, da bo šel na hitro ven tudi tvoj fantič!! držimo pesti! user posted image user posted image user posted image  
Zgleda, da boš pred 28.5 rodila kot si napovedala!!

Leni, ti bom sporočila kako bo, verjetno bo kar ostal doma jutri in v petek, če bo v redu bo šel z mano, ker nimam varstva!! Se še slišiva!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
21.5.2008 15:14:47   
Azzurra
Pred točno tremi meseci sem ob tej uri pestvala Dašo! Spominjam se tega kot da je bilo to včeraj, ne pa 3 mesece nazaj. Ful hitro mi gre čas. Nostalgija, ni kaj. Marty - sej smo srečnice, ker je to za nami - po eni strani, po drugi strani pa so to najlepši trenutki v življenju, pa tako hitro minejo! Pri nas doma vsi držimo pesti in se veselimo zate!!! user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
21.5.2008 15:18:26   
marty5
Prvič je trajalo vse skupaj slabe 3 ure, pa še sprožili so mi, ker nisem imela svojih popadkov - ravno zaradi tega zdaj ne vem, kaj je in kaj ni. Nekaj jih je, ampak so tako neredni - na kako uro eden. Ma, sej sem doma 3 min do P. Do zadnjega ne grem!

Drugače pa ja, očitno je 28. že manj verjeten user posted image ...al pa ne. Jaz sem tudi dvojček, tako da bom končno v familijo dobila enega, ki me razume user posted image .

Drugorodke - kolko časa ste bile v P? So vas spustili domov 3. ali 4. dan?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
21.5.2008 15:21:13   
marty5
Azzurra - kr držte - na rokah in nogah user posted image . Ni kej - sem zajec prve klase user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
21.5.2008 15:26:08   
Azzurra
Jaz sem rodila v četrtek, domov sem šla v ponedeljek.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
21.5.2008 15:27:19   
Eviii
marty, sem te prej klicala, ki smo se zadnič na sredi debate nehale pogovarjat in pol sva mele delo. no, pa sm hotla bit malo firbec user posted image , ko sem prebrala, da se ti dogaja.
drugače se je meni pri dejanu čep začel luščit okoli 10 dni pred rokom (no, mi ga je lovšin odlušču, ker me je hotu po naravni poti privabit na hrib, pa se dejan ni pustil motit). do konca mi je pol čep odluščla guzejeva 5 dni čez rok. in takrat so se meni začeli popadki. ki so trajali 36 ur user posted image . pa še niso nič pomagali...
v glavnem, čakam tvoj sms, da je matija že med nami!!! in navijam sto na uro, da bo šlo hitro in gladko user posted image .

pa seveda, sirenetta, stara sablja, vse najboljše user posted image user posted image user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
21.5.2008 21:41:52   
amaya
Kaj zdej punce...štrajkamo? Joj, meni je tega vremena že malo to much...kojoni pjeni...danes popoldne sem dala Etienna spat pred hišo v voziček...vzunaj sonček...IN DEŽuser posted image Ma nisem niti opazla...user posted image dobro, da ima strehco...ma ni za verjet...
Kaj jutri? Kje? SN? Javite mi....

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.