Azzurra
|
Amaya zdaj vem kdo si, sem prebrala v temi o imenih. Smo se vidle, ja, naprej na škofijah, potem pa ko sta vidva z dragim zaključevala študij (sicer ne vem, če imaš še vedno istega dragega da ne streljam kakih kozlov), verjetno se me ne spomneš, ma nema veze (knjižnica na faksu). v glavnem, jaz ne vem če mi bo situacija dopuščala it k telovadbi, sem pa mislila it na ogrlico k maji, kot sem hodila v prvi nosečnosti. samo ker hodim v službo, pridem pozno domov, doma me čaka mali Ličko, ki ga pogrešam in ne vem, če bi mi zneslo. sicer bi pa poskusila, pa da vidim. delam pa tudi popoldne, končam ob 18.30, kar pomeni da zamudim obe skupini kakorkoli, boš vidla, da se nosečih telovadk ne manjka (no, vsaj pri maji ne, je morala kar naredit več skupin, ker nismo šle vse naenkrat v telovadnico , sicer pa s takimi trebuhi to ni nič nenavadnega jaz sem online in berem, ma prav kaj dosti volje nimam za nič. kot sem napisala zgoraj, čakam izvide in razmišljam (oz sem se že naročila) o amniocintezi. ni lahko obdobje zame, tako da se bojim, da bom koga prej zamorila kot ne.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|