Azzurra -> RE: OBALA 2008 (8.4.2008 14:37:06)
|
Ciao punce! Evo mene - NIMAM SLADKORNE!!!!! izvid je bil ok, sicer nisem še niti uspela pogledat vrednosti, ki mi jih je zapisala na obvestilo zdravniku, ma čim so rekli, da je izvid povsem normalen, sem si oddahnila. Aleži - Dašo sem pustila doma. Vreme je bilo itak obupno in bi bile obe mokre od avta do ambulante, imela sem tudi varstvo za oba, zato sem se tako odločila. Ko sem se naročila, mi je sestra rekla, da lahko pripeljem otroka s sabo, češ da imajo "fraj ambulanto" (nisem razumela kaj to pomeni, ma nisem spraševala), prav rezervirano za mamice. Morda je to kak prostor ob čakalnici? Skratka, predno sem šla od doma sem jo dojila. V dispanzer sem prišla malo pred 8., glukozo sem spila ob 8. in potem čakala do 10. ko so mi vzeli kri. Sem mislila, da ti izvid povejo takoj, pa ti ne - moraš čakat do 10.30 - po malici - da dobiš izvid in greš k zdravnici. Končala sem ob 11.25. Kar dolgo. Sem bla v nizkem štartu za domov-medtem je moja mama dala Daši adaptirano mleko. Ko sem prišla domov je spala, zato sem si izčrpala mleko. Mi je skoraj odpadla roka, ma nisem imela kaj - ali mi odpade roka ali mi poči joška [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Se je splačalo, vendar sem žalostna ugotovila, da če bi mi "delale" obe joške enako, bi lahko Dašo samo dojila. Tako pa mi ena ne dela sploh, kot da ni moja. Jaz ne vem, no...in nihče do zdaj mi ne zna pojasnit kaj je z njo narobe. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] amaya - s kakšnim cucljem daš ti Etiennu nočno formulo? Hočem rečt - katera steklenička in kateri cucelj, ker to mleko je kar gosto in skozi majhno luknjico nič ne teče. Jaz sem Daši dala včeraj cucelj s spremenljivim pretokom, samo se mi zdi, da je še premajhna tudi za najmanjšo luknjico, se mi zdi kot da je preveč hlastala, ker je kar teklo. Pomagaj z nasvetom! Sicer pa Daša zadnje noči kar lepo spi kar od 22. do 4. ali 5. pa če se pred spanjem naje ali ne... Ostale - kaj bo kaj sonca, da gremo končno na ta sprehod?
|
|
|
|