Azzurra -> RE: OBALA 2008 (24.3.2008 10:07:33)
|
mi smo pa imeli krasno noč. zvečer smo najprej dali spat liama, potem smo skopali dašo, potem je jedla in zaspala okoli 22. ure. zbudila se je ob 2.30, pojedla, zaspala in potem sta se oba zbudila ob 6.50. je pa včeraj zvečer imela menda krčke, vsaj nam se je tako zdelo, ker je bla čisto mirna in potem je kar naenkrat ratala rdeča in začela nemirno krčit noge in divje cucat dudo, po nekaj sekundah se je spet umirila, in čez čas spet isto. kaj so to res krči? je pa ta njena prebava res en cel gardaland - najprej je blo polivanje, pol je blo tekoče kakanje (ki še vedno ne vem če je driska ali je samo pač tako blato), zdej krčki...ma, vedremo. kaj je to sploh možno, da dobi krče po enem mesecu? Zdej, kolko dobi mojega mleka, ne vem, je pa res, da nas je tašča povabla na kosilo in ni blo glih kosilo za doječe mame. jaz sem res probala jest čimmanj, je blo pa pečeno meso, repa, pražen krompir, radič...ma sem šla res domov lačna. (pa ne ker nebi blo dobro) ker do zdaj nisem jedla nič takega, kar bi napenjalo in je blo vse ok z njo in z mano. po tem kosilu pa nisem bla niti jaz prava, niti ona. vreme pa res ubija. včeraj smo res šli ven dopoldne, ker je blo nekaj sončka. vsi 4. daša v vozičku, liam peš zraven pa malo je porival voziček. samo da bi se on držal vozička in hodil zraven ali pa držal tatija ali mene za rokico in hodil - ma jok brate. teče, skače, vsak kamenček mora prijet, pol ga kam zabrisat, na vsako dvorišče bi šel gledat parkirane avte, vsako mačko in vsakega psa mora pobožat, vse električne portone mora prešlatat tam pri uni škatli z elektriko...uhhh... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|