|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev v 13 tednu
8.8.2007 12:44:51   
panda22
Najprej lep pozdrav! Noseča sem 13 tednu in 2 dni ko sem začela krvaveti takoj sem šla k svoji ginikologinji, da me je pregledala. Rekla mi je, da vid, da se mi nabira kri, nato je naredila ultrazvok in je rekla, da je maternični vrat vredu in  da je otrok tud vredu. Naročila mi je da moram par dni počivati. Krvaveti sem nehala še isti dan in potem mi je začel teči rjav izcedek. Danes je že tretji dan ko imam rjav izcedek. Rjavga izcedka ni veliko, ko grem na vodo in se obrišem ga je za en krogec na papirju. Ali mi lahko katera pove kaj naj bi to bilo ali je imela katera isto kot jaz? Prosim pomagajte mi, ker me je zelo strah, da bom izgubila otroka. Vsem vam pa želim lepo nosečnost.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavitev v 13 tednu
8.8.2007 12:56:16   
piščanc
če je bilo po začetni krvavitvi z otrokom vse OK, potem se zdaj pač strjena kri še čisti. Poti je veliko i lahko da se je kje nabralo in zdaj počasi leze ven. bati se moraš predvsem svežih krvavitev.

če se hočeš pa zasigurati, pa pokliči ginekologa in naj ti pojasni. pa stalni nasveti - več počivaj, ne seksaj...

iz malega zraste veliko

(odgovor članu panda22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2007 12:59:19   
NRMM
Oj

nekaj podobnega se je tudi meni zgodilo in mi je ginekolog bolj za preventivo napisal tablete Dabroston,mislim,da 3 škatle.Po parih tabletah se je rjavi izcedek ustavil in stanje se je normaliziralo.Sem pa bila zaradi tega celo nosečnost v bolniški.
Za en čas sem imela prepoved sexat in veliko počivat,nič težkega dvigovat,tako da kaj takega priporočam tudi tebi.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2007 13:29:20   
panda22
Hvala vam za odgovor in pomoč. Ali mi lahko še povesta po kolikšnem času naj bi rjav izcedek izginil. Zanima me tudi koliko časa je potrebno počivati. Kaj to pomeni, da imam sedaj kritično nosečnost.

(odgovor članu panda22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2007 19:59:04   
karin412
Moja kolegica je krvavela tudi nekje na koncu prvega tromesečja, s plodom pa je bilo vse ok - šele kasneje so odkrili nizko ležečo posteljico, ker se ji je krvavitev spet nekajkrat ponovila (zdaj te nočem strašit). Raje počivaj, pozitivno misli, če se da, pa bodi doma ali pojdi na bolniško - pa se kaj zmisli ginekologinji, recimo, da te je na smrt strah,.... Ona je bila potem celo porodniško doma, zdaj je pa rodila normalno vaginalno (se je posteljica dvignila).

(odgovor članu panda22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2007 14:10:12   
5erca04
Lep pozdrav vsem skupaj. Tudi jaz sem izvedela veselo novico, da bom aprila mamica, vendar ne gre vse tako kot bi moralo. Seveda imam že 2 tedna rjavi izcedek, včasih večji včasih manjši tako, da lahko samo čakam kaj se bo zgodilo. Tako so mi rekli . Pridno počivam po naročilu ginekologinje jem dabroston tablete in čakam kaj se bo zgodilo. Upam na najboljše. Malo mi daje ta forum upanje saj sem prebrala, da je že katera z izcedkom rodila zdravega otroka. UPAMuser posted image

(odgovor članu panda22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2007 14:24:10   
lindy
5erca04 ti lepo počivaj in držim pesti, da bo z vama vse v redu!user posted image

(odgovor članu 5erca04)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2007 14:35:26   
5erca04
Midve počivamauser posted image user posted image , tak jaz pravim, da sma dve, da se malo pohecam ,ko pa mi je že tak dolg čas, da bi raje delala po ves dan, kot pa sem doma. Ampak samo, da bo vse ok. SAmo to mi je še važno, pa če preležim vseh 9 mesecev, sicer nevem kak ampak bom. Ginekologinja mi je kar rekla, da lahko čakamo kaj bo pa bo. Upanje mi je šlo po gobe, dokler nisem začela brat tega foruma. Baje pa je plod za 2 tedna premali, saj bo vse ok ne?!user posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2007 16:37:30   
kmarija
Jaz sem imela od začetka tudi krvavitev in nato rjav izcedek, jedla Dobroston, najbolj pa je pomagalo STROGO POČIVANJE. Torej kr ležat, na levi bok pa mir dat, nič sexa, nič sprehajanja (razen do wc), nič pospravljanja....
Sem pa zdej v 34. tednu user posted image

(odgovor članu 5erca04)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.8.2007 18:56:40   
suzanamai
Jaz sem krvavela v 16 tednu in to ravno ko smo bili na dopustu. Zgrabila me je panika in na vrat na nos smo spakirali in šli nazaj domov. Vozili smo celo noč in zjutraj sem šla direkt na urgenco. Tam so me pregledali in vse je bilo bp. ob naslednjem pregledu mi je G rekel, da krvavitev ni nič nenavadnega saj je maternica prepredena s tisočimi drobnimi žilicami in se zaradi raztezanja včasih zgodi da kakšna poči in pride do krvavitve. Rjavi izcedek sem imela še kake 4 dni po tistem ampak samo na papirju na wc-ju.
Upam da je pri tebi enako in da je vse bp. Srečno

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?