|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečniške hlače
9.8.2007 11:21:33   
naraščaj
Ojla, tud jaz sem mnejna, da se ne izplača. Sama sem vse hlače kupila v H&M . Sem pa govorila s šivilijo, ki je šivala moji sestri kup stvari (ne za nosečnost) in je rekla,da se v bistvcu ful ne splača, ker če upoštevaš še blago in tisti vstavek, ful težko dobiš dobr materjal. Odločitev pa je tvoja.

_____________________________

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Nosečniške hlače
21.10.2007 19:24:35   
tweetek
Jaz sem pa kupila ene nosečniške kavbojke (v baby centru) , sice so bile 53 E ampak so res lepe, super udobne in jih lahko nosim zdaj ko sem v 8. tednu in imam samo malo manj vitek pas pa mi bojo čez 5 mesecev enako dobro stale, ker so stretch, nizke, namesto pasu pa imajo zelo širok in udoben patent iz mehkega bombažnega blaga ki krasno sede na bušija in nič ne veže. Nameravam si kupit še ene črne hlače, pa ene "farmerke" na naramnice - te si bom kupila pa v navadni trgovini. Se mi zdi da se ne splača kupovat cunje za 10 evrov ki te bo čez 2 meseca vezala pa še ne pere se lepo. Rajši mam manj oblek pa te lepe in udobne in za dalj časa... Poleg tega imajo dostkrat kake popuste  - vidla sem super črne hlače za 25 E...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Nosečniške hlače
21.10.2007 19:48:16   
Taula
Jaz sem si kupila ene lepe v Kepici so bile 53 evrov.Dvojne sem dala moji šivilji da mi jih razširi, ker mi to naredi ful poceni. user posted image  Pa ene ''farmerce'' že imam za zadnje 3 mesece. Drugače pa bom verjetno ene v Necermanu kupila, so samo 28 evrov.
Trenerke za doma pa imam..oz bom kupila večjo št...za doma mi je vseeno.
Bolj me zg. deli zanimajo. user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Nosečniške hlače
21.10.2007 19:49:06   
mama06
Jaz sem si kupila 3 nosečniške hlače. Sem 5 dni pred PDP in nisem imela nikoli težav, da bi jih prerasla med nosečnostjo. Nositi sem jih začela v 8.-9.T nosečnosti, saj mi moje sploh niso bile več prav(1.nosečnost).

Hlače sem si kupila v Emporiumu od Premamana. Res so bile v višjem cenovnem razredu, mislim, da so bile obojne okoli 65-75 EUR, vendar so bile tako dobro sešite, da mi niso zgledale prevelike ne v 9.tednu in ne premale sedaj, ko sem tik pred porodom. Kupila sem 2 črne, ene iz lana, teh sedaj več ne nosim, ker je premrzlo in ene iz močnejšega bombaža, 3/4 dolžine, ki jih super nosim celo nosečnost. Poleg tega sem kupila še ene bele v H&M, ki so mi prav še sedaj. Za poletje sem imela tudi ene stare hlače od Lotta, bele, gladke, v pasu za zavezat, preko katerih sem nosila oblekice , samo v pasu jih nisem več zavezovala.

Menim, tako kot je ena napisala, da se splača dat kak EUR več, saj se stvari običajno lepše perejo in nosijo. Pa tudi obliko obdržijo. Še sploh, če so narejene tako, da ti vzdržijo celo nosečnost in jih ne rabiš nadomeščat z večjimi čez par mesecev.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Nosečniške hlače
21.10.2007 20:50:41   
vaney
jaz pa sem si do sedaj (sem v 28. tednu) kupila 2 nosečniške hlače v Kepici. ene rdeče in ene črne. rdeče so tanke in se super nosijo (bile so znižane na 30 evrov), črne pa so za en drek. bile so 50 evrov, umažejo se takoj, nase prilepijo vse mucike in ko jih operem, jih moraš še fajn skrtačit, ker ratajo čist bele (samo te hlače, nič drugega). Dala pa sem si predelat še ene navadne kavbojke in mi je tašča na njih našila patent in so kul.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Nosečniške hlače
21.10.2007 21:14:47   
Katy13
Sama sem si dober teden nazaj kupila dvoje nosečniških hlač v H&M, in sicer ene žametne - dala 30 evrov in ene navadne črne - 20 evrov. Oboje imajo širok pas in ga lahko na začetku zapogneš ali pa po porodu. Sama sem ful zadovoljna z njimi.

_____________________________

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
21.10.2007 21:52:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katy13)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Nosečniške hlače
22.10.2007 10:16:07   
mama06
Zivepo, jaz sem v taki službi, da si ne morem privoščiti, da pridem v službo v kavbojkah, žametnih hlačah ali pa v trenerki ali čem podobnem. In s temi hlačami, ki sem jih sicer drago kupila, sem lahko skombinirala ven kostime in bila na delovnem mestu urejena. Moram pa povedati, da pa sicer ne dobim konfekcije zase, zato si v "nenosečniškem" obdobju moram dati kostime obvezno šivati.

Vsaka zase pa najbolje ve, kako se v kakšni obleki najbolje počuti in koliko je pripravljena zanjo odšteti!



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




prvi del dneva
pina colada*

ko se zbudiš je prva misel:

ooo še en krasen dan (21%)

ta dan bi najraje preskočila (3%)

bomo videli kaj bo prineslo (23%)

ne razmišljam (33%)

kot vsi ostali dnevi (19%)


Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!