mama06 -> RE: Nosečniške hlače (21.10.2007 19:49:06)
|
Jaz sem si kupila 3 nosečniške hlače. Sem 5 dni pred PDP in nisem imela nikoli težav, da bi jih prerasla med nosečnostjo. Nositi sem jih začela v 8.-9.T nosečnosti, saj mi moje sploh niso bile več prav(1.nosečnost). Hlače sem si kupila v Emporiumu od Premamana. Res so bile v višjem cenovnem razredu, mislim, da so bile obojne okoli 65-75 EUR, vendar so bile tako dobro sešite, da mi niso zgledale prevelike ne v 9.tednu in ne premale sedaj, ko sem tik pred porodom. Kupila sem 2 črne, ene iz lana, teh sedaj več ne nosim, ker je premrzlo in ene iz močnejšega bombaža, 3/4 dolžine, ki jih super nosim celo nosečnost. Poleg tega sem kupila še ene bele v H&M, ki so mi prav še sedaj. Za poletje sem imela tudi ene stare hlače od Lotta, bele, gladke, v pasu za zavezat, preko katerih sem nosila oblekice , samo v pasu jih nisem več zavezovala. Menim, tako kot je ena napisala, da se splača dat kak EUR več, saj se stvari običajno lepše perejo in nosijo. Pa tudi obliko obdržijo. Še sploh, če so narejene tako, da ti vzdržijo celo nosečnost in jih ne rabiš nadomeščat z večjimi čez par mesecev.
|
|
|
|