Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: otrokove ime po prednikih 8.8.2007 20:36:22
|
|
|
|
helloKitty
|
Goran Ivaniševič (tenisač) ma tud: mamo Gorano očeta Srđana in sestro Srđano Ne vem zakaj sm si to zapomnla, sam sm mogla napisat
|
|
|
|
RE: otrokove ime po prednikih 9.8.2007 20:57:52
|
|
|
|
**NiNa**
|
Jaz bi pa dala sinu ime Matevž, ker mi je to ime že zeloo dolgo všeč, pa je čisto slučajno tudi dedku od mojega moža bilo tako ime. Če bom kdaj imela sinčka mu bom dala tako ime, ampak bom takoj vsem povedala, da mi je ime všeč in ni to zato, ker je bilo pač že dedku tako ime. Možu je ime tudi zelo všeč, ker dedka sploh ni poznal. Jaz vem kako je če imaš v bližnjem sorodstvu 6 Francev
|
|
|
|
RE: otrokove ime po prednikih 9.8.2007 22:09:54
|
|
|
|
valči
|
Moj sin ima isto ime,kot od mojega moža brat,pa od dedija brat,pa od moža dedek,pa...Ne vem koliko rodov že teče to ime Mihael.Drugi otrok je hčera,ki je dobila nepodedovano ime-Lara,sedaj,ko čakam tretjega ,pa je mž prišel na idejo,da če bi bil si,bi lahko bil po njem,ali moško ime,ki je v familiji.Pač so do sedaj šla iz roda v rod moška imena,ampak že z prvim imamo težave.Kateri Miha?Odpiranje pošte... In ni šans,jaz vstrajam,da bom dala jaz ime po svoji želji,pa če se vsi na trepalnice postavijo Ne,in pika,kaj bom imela od tega,me bodo domači bolj cenili
|
|
RE: otrokove ime po prednikih 9.8.2007 22:30:18
|
|
|
|
Sandrin
|
digi a si bila ti vrzdenčanka, zdaj pa si logačanka? Si hodila na szš v Lj? če si (ime in starost se ujemajo) potlej se poznava
|
|
|
|
RE: otrokove ime po prednikih 10.8.2007 12:14:12
|
|
|
|
viv_
|
Meni je pa to všeč, če je ime všečno... Pa sej sem že 100x pisala... Po moževi strani so vsi do 100 let nazaj Gabrijeli in če bi mel fantka, bi bil Gabrijel.
|
|
RE: otrokove ime po prednikih 10.8.2007 13:40:01
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandrin digi a si bila ti vrzdenčanka, zdaj pa si logačanka? Si hodila na szš v Lj? če si (ime in starost se ujemajo) potlej se poznava Ne ni tista, ker ona ima hčerkico, ta tukaj pa fantka.
|
|
|
|
RE: otrokove ime po prednikih 10.8.2007 13:45:20
|
|
|
|
digi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandrin digi a si bila ti IZVIRNO SPOROČILO: Sandrin digi a si bila ti vrzdenčanka, zdaj pa si logačanka? Si hodila na szš v Lj? če si (ime in starost se ujemajo) potlej se poznava Ne ni tista, ker ona ima hčerkico, ta tukaj pa fantka. vrzdenčanka, zdaj pa si logačanka? Si hodila na szš v Lj? če si (ime in starost se ujemajo) potlej se poznava Ne ni tista, ker ona ima hčerkico, ta tukaj pa fantka. Točno tako, jaz sem iz okolica Ptuja, bi pa z veseljem spoznala to drugo Lojzko
|
|
RE: otrokove ime po prednikih 12.8.2007 16:56:16
|
|
|
|
mala pikica
|
Meni to tudi ni všeč. Mogoče po kakšni prababici ali pradedku, po dedku ali babici, ali pa po starših, to pa ne pride v poštev.
|
|
RE: otrokove ime po prednikih 12.8.2007 23:45:06
|
|
|
|
solatja
|
moj dedek je bil Janez, njegov sin Ivan in njegov sin Jani... isto ime, ampak druga varianta, ,ki ne bode takoj v oči. to mi je še kr všeč. Sama pa tega ne bi naredila
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?