altati -> RE: Do kdaj ste dojile? (10.8.2007 12:59:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Naš mulček bo v roku parih dni star 8m. Pa se še polno dojiva. Dan in noč, noč in dan. Zopet ima popolno zavračanje GH, razen kakšen pusti riž mu gre po grlu. Bog ne daj kake banane, ali pa kaj sladkega, se mu 'gravža'. Me pa zanima, do kdaj so vaši otroci imeli dovolj 'samo materino mleko'? In kdaj ste nehale dojiti? Kaj pa tiste, ki ste dojile preko 1leta, pa so navajeni otroci čez dan tudi zaspati na zizi, kako ste to prakticirale? l_p moj Jaša je bil isti. Pri 9-ih mesecih pa se mu je odprlo in je začel jesti GH. Do takrat pa nič. Čisti nič. Odpr je usta za žlico, pojedel prvo žlico (bilo kaj je bilo na njej) nato pa zaprl. Konec! Pri 9-ih mesecih pa ćez noč totačen preklop in je začel jesti. Prej se je pa samo dojil- non stop (ponoči, podnevi, ponoči, podnevi...). Zdaj je lepo, kar mu damo, doji se pa še cca 4-6 x na dan. Zjutraj, okrog 5.30, pa ob 8h, ob 11h je sadje, opoldne pred spanjem se podoji, potem ko vstane kosilo, pa popoldne kakšen jogurt (pa včasih še kakšno dojenje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]), zvečer mlečna kašica in seveda dojenje pred spanjem. Boš videla, tudi tvoj Ožbej bo začel jesti! Še vsi so! Moja mlajša je bila enaka kot Jaša, zato se nisem obremenjevala. Sem mu pa, ko je začel jesti GH, po 3-eh tedni ukinila nočna dojenja (brez večjega joka).
|
|
|
|