|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ščipanje
7.8.2007 20:24:49   
Anonimen
Ojla,

imam neredno menstruacijo, sedaj pa sem imela zadnjo mesnstrucijo 21.6. Zadnjih 14 dni čutim rahle bolečine oziroma ščipanje v spodnjem delu trebuha. Te bolečine niso podobne menstrualnim krčem ampak kot bi mi nekaj tiščalo na trebuh, občasno pa tudi rahlo špikne.

Mislim, da je za test še malo prezgodaj, me pa zanima, če je katera v začetku nosečnosti imela podobne bolečine v spodnjem delu trebuha?

Hvala, čaučau
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ščipanje
7.8.2007 20:39:20   
valentina2006
user posted image  Oj, ščipanje je blo pr men že velikokrat lažno.........upam, da je pr teb drugače in da boš kmalu ugledala user posted image user posted image  in da boš srečka user posted image . Že 4 meseca so user posted image  full neredne (24-32 dni), špikanje pa glih da ne vsi znaki user posted image , čez 2 dni al pa še prej pa user posted image .................user posted image  
Upam, da teb uspe user posted image !!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2007 21:14:24   
hrabra miška
mene je ščipalo,pa sem bila sigurna da so jajčniki,ko pa sem šla na pregled pa mi G pove da semuser posted image . Me je skor kap zadela, saj sem user posted image  imela skoz redno.
Veliko sreče če si želiš user posted image , upam da je ščipanje zaradi istega vzroka kot pri meni.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2007 21:26:31   
meggie
hrabra miška, kaj to pomeni, da si M imela tudi po tistem ko si že zanostila? Koliko pa si bila noseča, ko ti je ginekologinja to povedala?

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2007 21:33:32   
mukla
Jst poznam dve, ko sta imeli M, pa sta bili nosečki. Obe sta v bistvu naredili test, ker se jima je čudno zdelo, da se v trebuh redita. Torej, tudi nosečniških znakov nista imeli. Bili sta nekje v 4 mescu. Pol ju je pa še G nadrla, da kaj zdej hodita h G, ko sta že nasred nosečnosti. Sta imeli pa G nekoliko šibkejšo.

(odgovor članu meggie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2007 21:34:34   
mukla
Mislila sem, da sta imeli M šibkejšo. prišlo je do napače. Sorči.

(odgovor članu mukla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2007 21:50:14   
meggie
hvala mukla

(odgovor članu mukla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ščipanje
8.8.2007 7:22:39   
mmmc
Hvala za odgovore.

Ščipa in tišči kr še... Pa trebušček je tud napet in zjutri nisem mogla hlač zapet je zmanjkal za 3 cm.
Drugače sem pa tudi apetit izgubila, sej vem skrajni čas, da test naredim. V petek je D-day.

S partnerjem sva se pa ravno ta vikend dogovorila, da bova začela delat otroka. Smehuser posted image

(odgovor članu meggie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2007 7:32:07   
meggie
glede na to, da ti toliko zamuja, bi ti test že ziher sedaj pokazal, tako da kar pogumno, ni treba na petek čakat. Držim pesti da je to to.

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ščipanje
8.8.2007 7:36:49   
mmmc
Ja sej vem.

Mal me je strah, ker sta bile v tem času dve žurki, pa mal preveč alkohola.

Hvala in lp

(odgovor članu meggie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.8.2007 9:31:01   
Ana Luna
mmmc, tako zgodaj ne more bit še nč narobe, če si se mal "prekršila" ... Se pa od zdej naprej lepo čuvaj. Seveda držim pesti, da ti test pokaže plusek!

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.8.2007 10:00:56   
mmmc
Hvala za tolažbo! user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ščipanje
8.8.2007 13:19:20   
mmmc
Ojla,

test sem naredila ampak sedaj sredi dneva, ker sem bila preveč nestrpna. Tako da je negativen.
Je pa res, da ko sem bila noseča pred 9 leti v najstnikih letih sem takoj čutila, da sem noseča, ker sav z g. kasneje ugotovila, da sem klicala, da sem noseča en dan po zanositvi.
Ampak je bila potem nosečnost prekinjena s tableto, ki so mi jo dali pred minisplavom, do katerega ni prišlo zaradi premajhnega zarodka.
Če ne dobim user posted image  do petka potem bom še enkrat z jutranjim urinom poskusila.

Sem pa imela celo jutro rahlo slabost, potem pa ko sem nekaj pojedla je prišlo do grozne slabosti, ki ni minila eno uro. sedaj je ponehala vendar špikanje in rahle bolečine v spodnjem delu trebuha pa kr trajajo.
Slabost pa je minimalna.

Skratka počutim se kot cunja.

Čakam do petka.

LP

(odgovor članu meggie)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?