Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

leah -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (15.11.2004 17:31:02)

z draim nameravava kupiti ti dve zadevi,pa me zanima ,koliko vam dejansko prihranita časa,če se ukvarjate z novorojenčkom?

Anonimen -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (15.11.2004 17:35:44)

KUPI, KUPI, KUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok, pa MOGOOOOOOOOče bi še šlo brez pomivalca ampak sušilc... hitro ga pejta kupit.
No, pa pomivalc ti bo mnogo prihranil, ko :duda: ne bo hotel več samo ležat in gledat kaj delaš ampak ti bo zasedel eno roko, k bo hotel gledat kaj mami počne. lahko si pa zamisliš, kako je pomiti posodo z eno roko! :zmeden:

Brez sušilca pozimi pa ni šans. Ne moreš verjet, kakšno GROMOZANSKO količino perila lahko umaže tak mali, micen :duda:.

Alja

BARBARA R. -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (15.11.2004 17:44:45)

Za sušilca sem tudi jaz ZA!
Za pomivalnega pa ..???...!

:muca:

Janeja -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (15.11.2004 17:52:29)

Definitivna ZA in to za oboje.

Si sploh ne predstavljam več kako je, če moraš "na roke" posodo pomivat. Tako pa sproti zlagaš u stroj, kuhna je skoz pospravljena, zvečer pa uštekaš, se uležeš na kavč in "pomiješ posodo" :bravo::bravo::bravo:

Za sušilca so pa že druge tud potrdile - super praktično. Pri nas pa tud nepogrešljivo, ker nimam kje drugje sušit perila.

Annny -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (15.11.2004 17:54:45)

Kupi, seveda!!
Jaz si brez tega sploh ne znam več predstavljati življenja:)...likam skoraj ne več, samo toplo perilo vzamem iz sušilca, ga pogladim in zložim. Npr. vse te gore tetra pleničk:)

Toplo priporočam!

dix -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (15.11.2004 18:02:44)

Vsakič ko polnim pomivalni stroj se spomnim kako ene trpijo. Pa vsa tista maščoba pa roke uničene od ceta pa čas... Jaz ga ne dam za nič na svetu!!

Sušilčec je tudi izredno ok.

Če bi morala izbirat katerega naj dam stran bi se verjetno sušilcu lažje odrekla, ampak se mi ni treba na srečo.

Lunca1 -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (15.11.2004 19:10:52)

Jaz si življenja brez pomivalca ne predstavljam več že od 13. leta. To moraš definitivno imet. Kar se sušilca tiče, ga pa imam, samo ga še nisem prav dostikrat uporabla. Mogoče bo zdaj več delal, ko bo punčka na svetu:).

Lp Lunca

Dadi -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (15.11.2004 19:21:27)

Sušilca le kupi pa pomivalnega tudi. Jest imam samo sušilca in si brez njega ne znam predstavljati kje bi cunje sušila.Jih pa tudi samo zložim.(no ja kej tudi še likam) Žal pomivalnega nimava...pa posodo peš pomivava.:( Ne vpraši kakšne mam roke....

Jančika_ -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (15.11.2004 19:46:59)

Oboje ZA!!! S pomivanim stojem je kuhinja vedno pospravljena, ker sproti not zlagaš, jaz pa tudi ubijem veliko manj posode (ponavadi sem en servis uspela uničit v pol leta:hudicek:).

ronja5 -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (15.11.2004 19:49:14)

KUPI!
Tudi jaz perilo v glavnem samo zložim! Pomivalni pa je tud zakon! Prihranita veliko dragocenega časa!

LP! Ronja

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.11.2004 19:57:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

malika -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (15.11.2004 20:16:14)

Jaz se ne bi več znašla brez obeh.Hvalabogu, da ju imam. Posode nimaš časa vedno oprat in je tako enostavno, ko jo samo v stroj naložiš.:)

Taša -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (15.11.2004 21:26:02)

Mi imamo oba.Pa sedaj ne bi znala več živeti brez njiju. Jaz sem kar za oba....:)-:)-:)-

vess -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (15.11.2004 22:44:36)

Tudi jaz sem za za oba definitivno!!!

Me pa zanima nekaj drugega .
A perete in sušite ko je cenejši tok?
Meni jedal misliti poračun za elektriko.

Lunca1 -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (16.11.2004 5:26:42)

Midva se na to kaj dosti ne ozirava, ko se nabere se nabere. Ponavadi perem dopoldne oz. spravim skoz celo žehto v enem dnevu. Nikoli pa stroja ne pustim delat samega, ker se nam je doma enkrat že skoraj vžgal. Kost od modrčka je zašla v boben. Pomivalca pa prižgeva enkrat na dva dni, v glavnem ko se napolni.

Lp Lunca

NinKa -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (16.11.2004 8:18:11)

No, glede susilca nisem se kaj dosti premisljala, smo prvih 11 mesecev z miskom tut brez njega preziveli. Saj gre, perilo obesim in je sedaj suho v kaksnih 4 urcah. Ampak to samo ce perem na 1200 obratov centrifuge. Sicer pa za tista 2 pralna stroja belega perila na teden ne vem ce ga nujno rabim.

Glede pomivalnega, se na pamet mi ne pride, da bi mogla v kuhinji stat in posodo prat. Ful casa vzame, ponavadi dam prat popoldan po kosilu in ko gre misko ajat. Ce pomislim, da bi mogla v tistem vmesnem casu ko misko pancka prat posodo. Ne hvala, pol raje tako kot sedaj, lepo lezem za tiste pol urce urco v posteljo in preberem casopis.

Pozdravcek!:sloncek::kuza::sloncek:

Majabo -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (16.11.2004 8:25:33)

Ja, predno pri nas dobimo novega člana si bomo tudi sušilni stroj kupili. Samo nekaj me zanima, imate vse ločena stroja, za pranje in sušenje ali vse v enem - kombinirano? Prostora nima prav dosti, vendar če je zares boljše imeti to dvoje ločeno bomo pač postavili enega na drugega in naša mala kopalnica bo izgledala kot javna pralnica :-))
Kakšne so vaše izkušnje, katerega naj kupim?
Se res v kombiniranem ne more posušiti naenkrat vse perilo ki se je opralo?

:nosecka:

leah -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (16.11.2004 10:17:16)

Uau,kako navdušenje.Me veseli, da je tako.Kar se pa tiče sušilnega stroja,je pa baje blazno boljše, da sta ločena.Ne vem zakaj,ampak te kombinirane zadeve so bolj nepriporočljive.

Me pa samo žalosti.ker pri nas v Sloveniji ne prodajajo mehčalnih papirčkov za sušilca, tako kot v Ameriki,ker so boljši kot naš pralni mehčalc.

Nekoč, mogoče:)-

Dadi -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (16.11.2004 11:27:06)

Moja tašča ima kombinirani pralno sušilni stroj in je zelo nesrečna in se po glavi tolče zakaj je kupila takega (nama z možem je za darilo kupila sušilca)...Skratka ko so cunje oprane, jih moraš nekaj ven vzet da se lahko ostale sušijo, ker je kapaciteta sušenja manjša od kapacitete pranja....cunje dobi ven ful zmečkane..(pri sušilcu sploh niso ne vem kako zmečkane)...skratka razmišlja o nakupu sušilca čeprav ima majhno kopalnico.
Tudi v reklamni reviji GA (gospodinjski aparati) priporočajo sušilni in pralni stroj posebej.

tok iz mojih izkušenj...

emaa -> Sušilni stroj za perilo in pomivalni stroj (16.11.2004 11:57:06)

Midva imava majhno koplanico, tako da je sušilc na vrhu pralnega stroja in gre. Zdaj, kosva po poroki v novem stanovanju, si ne predstavljam življenja brez sušilca, saj nimava kje sušit perila. Kar se tiče pomivalca, se da brez njega živet, če pa je možnost, si ga pa le nabavi.

LP

Stran: [1]