Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nov zakon-vrtec za 1 otroka zastonj! 7.8.2007 12:29:35
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Naj bi stopil v veljavo septembra 2008.
|
|
|
|
RE: Nov zakon-vrtec za 1 otroka zastonj! 7.8.2007 12:52:19
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: florecita Se splača malo pozanimat, tisti ki imate več ja baje res pride zakon v veljavo s 1. septembrom. Amapk jaz kjlub temu da imamo doma tri ne pridem v poštev gre imam dva že v šoli
|
|
|
|
RE: Nov zakon-vrtec za 1 otroka zastonj! 7.8.2007 13:04:02
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinkiBinki Naj bi stopil v veljavo septembra 2008. A ne stopi v veljavo že letos septembra? Če bo šele drugo leto, potem mi nič ne koristi, če pa bo že letos, potem pa bomo vsaj eno leto malo bolje skozi prišli
|
|
|
|
RE: Nov zakon-vrtec za 1 otroka zastonj! 7.8.2007 13:12:05
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: TinkiBinki Naj bi stopil v veljavo septembra 2008. A ne stopi v veljavo že letos septembra? Če bo šele drugo leto, potem mi nič ne koristi, če pa bo že letos, potem pa bomo vsaj eno leto malo bolje skozi prišli Res je, sem si zapomnila, ker bo nam ravno prav prišlo za tisto eno leto, ko bosta skupaj v vrtcu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2007 9:53:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?