lep pozdravcek!:angel: ze zadnjic sem vam pisala da sem imela slabe izbide urina, danes sem pa obiskala mojo ginekologinjo, ki mi je predpisala CANESTE 3 vaginalete(za 3 noci) in HICONCIL kapsule(2šktlici po 16 kapsul)jemati pa na 8 ur.jemala katera kaj podobnega...fulll me je strah:(, najbolj tega da bo kaj skodlo mojemu plodu.sicer v sredo imam nuhalno in mi je g. rekla da mi bi naj po CANESTE 3 vaginalete, teklo iz noznice...torej je boljse da jih ne vstavim danes, ampak zacnem z sredo zvecer??:zmeden2:
leah -> tablete (15.11.2004 17:15:36)
ni nujno, da ti bo po Canestenkah teklo iz nožnice. Jaz sem jih dobila v petem mesecu, enako za tri noči,pa mi je samo malo po kaki uri od vstavitve ven priteklo, naslednji dan pa je bilo vse ok.
Anonimen -> tablete (15.11.2004 17:23:11)
nic teklo?verjetno je tudi odvisno od posameznika...in nic naj nebi skodle?me je prav strah:(
leah -> tablete (15.11.2004 17:34:25)
Ah ne, ne boj se,vse bo ok. Ja nekaterim teče,takim ponavadi potem ginekolog predpiše Canesten gel,se mi zdi,ker to ne sme ven stečt,mora ostat v nožnici in opraviti svojo nalgo.
Anonimen -> tablete (15.11.2004 17:39:26)
hm jaz bom naredla tak ko mi je rekla...pa bomo vidli:zmeden2: rekla mi je naj uporabljam dnevne vlozke, da nebo kaj neprijetnega se mi zgodilo;) zdaj pa nevem ce naj danes jemljem al ppocakam do nuhalne...ker ce mi bo teklo potem bo malo nerodno ko grem k g. na nuhalno:ups:
leah -> tablete (15.11.2004 18:16:26)
Ej sam ne se obremenjevat s tem, ali ti bo na ginekološki mizi kaj teklo ali ne,ginekologi so itak vsega hudga navajen.Priporočam pa ti, da čim prej naredš kuro z predpisanimi zdravili,ker jih očitno nisi dobila zato,ker bi bila čisto ok oz zdrava.
Pa čim manj izcedka ti želim;)
Anonimen -> tablete (15.11.2004 18:24:25)
ja ja bakterije pa glivice:((
beba76 -> tablete (15.11.2004 20:41:46)
Nič ne čakaj, kar začni s kuro, ker jih res nisi dobila za hec. Pa še antibiotik ti je dala zraven.
Hiconcil je pa antibiotik, ki je v nosečnosti dovoljen in tvojemu :duda: ne bo hudega.
Anonimen -> tablete (15.11.2004 20:47:11)
bom bom:ups:...danes ob 9 vzamem prvo tabletko:angel: super da vsaj nebo kaj narobe,tega sem se najbolj bala:kuza:
Blink1 -> tablete (15.11.2004 22:10:09)
Ola
Če se prav spomnim, je meni Japelj na NS delal UZ na trebuhu. Tako da sploh ni gledal NOT.;)
Anonimen -> tablete (16.11.2004 10:33:30)
zdaj je tak ze prepozno, ker sem vceraj ze vstavla:)- malo me je peklo(cisto malo pa ne cel cas ampak tu pa tam:) oz. bolj kot peklo, je delovalo kot neka sumeca tableta:zmeden: ) kaj je to normalno?