TheAngel -> RE: Voziček Jane slalom pro in košara za novorojenčka (10.8.2007 11:06:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: makyslo potrebe imava da ima obvezno sprednjo zavoro (se dokaj veliko rolava ter hodiva po klancih po domače) Tu ti takoj ostaneta samo še 2 na voljo. Vsaj kot sem jaz delala doktorate... ALi Quinny 3XL comfort se mi zdi da je model (lahko pogledam če želiš) in Jane Slalom Pro. Jaz sem se odločila za tega drugega ker ima nekaj kg manj. Da bom lažje tlačila v avto. Sta pa oba zelo trdna in kompaktna z res kvalitetno bremzo - varna reč za rolanje. IZVIRNO SPOROČILO: makysloter da je dobro zložljiv (punca ima namreč clio-ta tako da mora biti kar se da kompakten). imeti mora tudi opcijo za lupinico, najraje tako, ki omogoča isofix pritrditev. To sta zopet oba. Za lupinico. Kako gre kateri v avto pa je najbolje, da greš do trgovine pa se zloži in preizkusi. Mislim pa da bi bilo kar pri obeh treba sprednje kolo dol dat pa bo šel v avto brez težav. Ali pa če bo katera, ki ima prav ta voziček in prav cliota povedala kako je. IZVIRNO SPOROČILO: makyslodo sedaj sva izbrala 2 kandidata. quinny 3xl comfort in pa jane slalom pro. oba sicer nista točno taka, kot si želiva. Eh ko nisem prej vse prebrala. Ja prav samo ta 2 sta na voljo. kot sem jaz iskala. IZVIRNO SPOROČILO: makyslojane nima opcije isofix, quinny pa je vražje težek. pri jane se lahko kupi oz. dobi tudi matrix cup lupinico (ki jo veliko omenjate) in ravno glede te lupinice imam največ pomislekov. namreč osebno se mi zdi zeloooo pretežka. sama lupina ima po občutku 10 kg + otročiček pa je že kar malo težko za nosit za mamico. PA saj se ga ne nosi tako veliko. Od avta do sobe - vsaj zbuditi ga ni treba. No ja stvar odločitve. Lahko pa kupiš košaro in lupinico rebel pro pa ima 2 ločena kosa in je Rebel pro lažja od matrixa. IZVIRNO SPOROČILO: makysloquinny ima pri lupinici možnost priklopa maxi cosi lupinice (ki so če sem prav razumel med najbolj varnimi) z isofix kombinacijo, je pa sam voziček izredno težek. menim tudi, da mi jane ponuja več za dokaj podobno ceno, moti me le kot rečeno neobstoj isofix-a. zatorej imam sedaj sledeče vprašanje: kako ste zadovoljne s samo jane montažo lupinice (ali pač matrix cup lupinice) v avto? je postopek zahteven ali je dokaj preprost? kako se obnese lupinica, ko je učvrstena (je kakšno premikanje in podobno). prav tako bi želel mogoče kako mnenje, kako se teža 3xl-a pozna v praktičnem uporabljanju. No jaz sem zase izbrala in izglasovala Jane pa sem zadovoljna. Pa še kak € ceneje pa kak kg manj ima.
|
|
|
|