Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: katera si je privoščila 7.8.2007 13:03:46
|
|
|
|
Marogica
|
Kaj je to jutranji sex Ma ni šanse, se komaj do kavnega avtomata "privlečem". To je že pravi maraton za zjutraj....
|
|
RE: katera si je privoščila 7.8.2007 13:10:39
|
|
|
|
ronja
|
Žal sem mela obrnjeno situacijo: samo v postelji, lubi je na terenu. Uživajte! Sicer pa pride zvečer domu, hehe In če otroka dovolj zmatram, bo mogoče celo spala, hehe
|
|
|
|
RE: katera si je privoščila 7.8.2007 13:14:10
|
|
|
|
ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Zjutraj ob pol treh jaz niti približno še nisem spočita. Zjutraj ob pol treh jaz niti približno še nisem šla spat... To je za naju večerni seks...
|
|
|
|
RE: katera si je privoščila 7.8.2007 14:17:47
|
|
|
|
Eva -3
|
Jap, tudi midva sva danes pred službo. Je ta mali še spal. Prvo sem se sicer zgovarjala, da ni časa. Pa se je vseeno izšlo.
|
|
|
|
RE: katera si je privoščila 8.8.2007 7:45:23
|
|
|
|
mami06
|
jutranji..., ja, to pa je res nekaj taboljšega če je le prilika, si privoščiva. ampak mogoče res bolj med vikendom. pred pa je bilo tega seveda več
|
|
|
|
RE: katera si je privoščila 14.8.2007 21:48:28
|
|
|
|
najina pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide ..danes zjutraj "jutranji sex" ? Midva po dolgem času . Mali je prespal pri noni, tako da sva imela po dolgem času pravo jutranje prebujanje z vsem kar spada zraven . Še katera? p.s. Bi bilo dobro, da sem anonimna ? hmm ja predvsem bi bilo fajn,da si anonimna da veš!!!!!sicer če ne zarad druzga,ker ti bomo zdej še bol fovš tiste k te imensko poznamo!!! ....jutranji seks...uf že dolgo ne,k me prvi in to že ob 6.30 zbudi moj sin in žal ne mož (beri:potreben ),drgač pa je počakava uro 10 ko ima moj sinček prvo dop. pavzo pananja....uf ja takrat pa velikokrat na juriš!!!!
|
|
|
|
RE: katera si je privoščila 15.8.2007 18:49:17
|
|
|
|
srki
|
Nisem si ga točno ta dan, sem si ga pa kakšne 4 dni pozneje .
|
|
|
|
RE: katera si je privoščila 15.8.2007 18:51:59
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži Kaj je že sex? Jutranji..ne vem o čem vi to A sm kaj zamudila, da ne vem za kaj gre? Žaži, kok časa boš še "trpela" .
|
|
|
|
RE: katera si je privoščila 17.8.2007 7:33:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Klinc babe...tko je...je treba pač potrpet. Sej pajčuna je že taka tam dol, da me skrbi, da bom morala na operativni poseg Ja seeeej bo...čez kake dva tedna napovedujem potres v Sloveniji
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?