RE: "Če ti nihče ne reče... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> RE: "Če ti nihče ne reče... (9.8.2007 11:22:57)

Dokler boš vztrajala in upala na boljše čase, se bo to dogajalo. Žal tako je. Očitno boš morala imeti srce in otroka iztrgati iz takšnega okolja, kajti vzgajaš lahko otroka, odraslega nikoli. In tvoj mož se ne bo spremenil.

trojči -> RE: "Če ti nihče ne reče... (9.8.2007 11:40:10)

Marogica, saj pravim, da jaz tudi ne verjamem v prevzgajanje in fintiranje. Dopuščam pa možnost, da so one srečne. Kako, zakaj, ne vem, a lažejo ne. Če odkrito priznam, tudi jaz mislim, da bodo nekoč "spregledale", ugotovile, da jih njihovi ne ljubijo, a srečni skupaj so že po 20 let. Na začetku je bilo pač nekaj "trenj", zdaj jim pa laufa.

Gre za eno najbistvenejših vprašanj: ljubi ali ne ljubi. Kazalnikov je veliko, a enkrat sem že pisala o tem, me babe smo kot fijakarski konji, slepe za negativne znake, živimo za pozitivne, pripravljenost priznati si, da nas partner ne mara, če seksa z nami in ima z nami otroke, je nična. Samo čas je tisti, ki pokaže resnico. In še nekaj. Vedno pravim, da ljubezen ni šport, ni sodnika, ki odžvižga konec, že ko nekajkrat misliš, da je konec, da ne ljubiš, pridejo stara čustva nazaj, če nasprotna stran pokaže vsaj malo pripravljenosti, malo pozitivnih znakov. Pa tudi, če odnehaš prehitro, si kasneje vedno očitaš, da bi lahko še kaj storil. Aha, enako kot pri alkoholizmu, samo poden (dva, več) je pogoj za pot navzgor.

TinkiBinki -> RE: "Če ti nihče ne reče... (9.8.2007 14:08:04)

se stirnjam. Ta ena izjava je izrečena v besu ali navalu jeza in nima pomena. Važen je vajin odnos in to, da te je sposoben v nič dajati pred taščo, pomanjkanje spoštovanja in nikakršen odnos.
Premisli, kdo si in ali je vredno. Malo bolj se ceni in sebi in otroku ne dovoli takega življenja.

tincci -> RE: "Če ti nihče ne reče... (9.8.2007 18:25:27)

Eni ljudje se ne zavedajo, da besede bolijo enako kot udarci in jih potem stresajo, ko so razpizdeni.. čim bolj zadanejo, bolje. Vem iz prve roke.

Ti ne peri umazanega perila pred taščo, pa tudi on ne bo. Ti mu ne govori, kaj je narobe z njim, pa tudi on ne bo. Oziroma, ko si bosta govorila različne stvari, stopita vsak korak nazaj: ti pri pametovanju, on pa pri svoji reakciji. Pa boste vsi srečni. Ćisto lepo se da situacijo obrnit, če obe strani hočeta.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]