trojči
|
Marogica, saj pravim, da jaz tudi ne verjamem v prevzgajanje in fintiranje. Dopuščam pa možnost, da so one srečne. Kako, zakaj, ne vem, a lažejo ne. Če odkrito priznam, tudi jaz mislim, da bodo nekoč "spregledale", ugotovile, da jih njihovi ne ljubijo, a srečni skupaj so že po 20 let. Na začetku je bilo pač nekaj "trenj", zdaj jim pa laufa. Gre za eno najbistvenejših vprašanj: ljubi ali ne ljubi. Kazalnikov je veliko, a enkrat sem že pisala o tem, me babe smo kot fijakarski konji, slepe za negativne znake, živimo za pozitivne, pripravljenost priznati si, da nas partner ne mara, če seksa z nami in ima z nami otroke, je nična. Samo čas je tisti, ki pokaže resnico. In še nekaj. Vedno pravim, da ljubezen ni šport, ni sodnika, ki odžvižga konec, že ko nekajkrat misliš, da je konec, da ne ljubiš, pridejo stara čustva nazaj, če nasprotna stran pokaže vsaj malo pripravljenosti, malo pozitivnih znakov. Pa tudi, če odnehaš prehitro, si kasneje vedno očitaš, da bi lahko še kaj storil. Aha, enako kot pri alkoholizmu, samo poden (dva, več) je pogoj za pot navzgor.
|