Anonimen -> RE: A je to varanje? (7.8.2007 16:05:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala No, dopust na morju včasih na ljudi čudno vpliva in tudi moja kolegica, ki je sicer zelo stabilna oseba, je morda malo pod vplivom morskega zraka naredila neumnost. Ne vem, mene je vprašala za mnenje, pa nekako nisem strokovnjak. Na dopustu je bila z možem in otroci. Več družin. Zvečer so hodili ven, otroke so puščali doma in se izmenjevali pri varstvu. Zgodilo se je, da je šla en večer ven brez moža, z družbo. Imeli so se fajn, malo so spili, malo se je spogledovala z vsemi. Nič posebnega. Ampak na koncu je nekako ostala ( ? ta del mi ni bil čisto jasen ) z enim od moških udeležencev sama. Šla sta še na dve pijači, se mal pogovarjala, mela ful fajn. Potem sta šla peš domov in se pri tem držala za roke. To je to. Se potem poslovila ( brez poljubov ) in šla domov. No, ženska nekako ni prepričana, ali naj to ( držanje za roke ) omeni možu ( ki mu je znano vse, razen tega držanja za roke in ni videti zaskrbljen ) ali temu gospodu ali sploh komu ( razen prijateljici seveda ) ali ne. Ali naj se počuti krivo, da se je imela tko fajn al ne. Kaj pravite? Morda mlajša generacija, kamor spada tudi ona. Jaz sem nekako bolj konzervativno usmerjena. Prijateljica ti je zamolčala bistven podatek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|