iza -> dodajanje mleka (16.11.2004 15:31:13)
|
Moja Izabela je stara en mesec in en teden. Že kar od drugega tedna dalje sem ji začela dodajati mleko, ker se mi je prvi teden non stop drla in sem jo dojila dojila, da me je čist izcuzala ampak ni se najedla. ko sem dodala malo mleka je bila tako mirna kot angelček in potem je tudi spala tako ot je treba. Zdaj sva se že tako navadili, da če se le da ji dam dodatek 60 ali 100 ml ob osmih zvečer ko greve spat, ker se fajn naje in mi spi tri štiri ure. Če nuca še ponoči-vidim če je lačna, je nemirna, cuza prstke in odpira usta, moje zize so mehke in začne jih vlečt in ven pluvat-ji dam ne več kot 60ml, saj je 100ml poln obrok brez dojenja, jaz pa jo vedno še najprej podojim, obvezno ne brez tega, že tko se bojim, da se ne bo preveč navadla na flašo. Včasih je potrebno dodati še kdaj čez dan ampak ne velikokrat, se probave čez dan čimveč dojiti. Zaenkrat se lepo dojive, ne kaže tistih znakov da zaradi flaše ne bi več vlekla-sem s tem namenov kupila flašo s "takim cucljem kot je moja bradavica". Sej ne vem če to drži ali ne, mogoče pa, bom videla koliko časa nama bo tako šlo. lp in adijo:muca:
|
|
|
|