sami_y -> RE: sobivanje psa in mačke (7.8.2007 15:28:51)
|
mi smo bili spomladi na istem. Imamo nemško dogo staro dve leti in mačk ne sme videt. Ko smo muco pripeljali domov smo dali psici ovratnico za vrat in sem jo jaz držala, moj pa je držal muco (ali obratno) in smo ji približali muco, tak da ji je lahko samo rit povohala. Psica je bla trda kot kamen! Pol smo muco spustli, da je malo hodla po dnevni, jaz sem pa še vedno psico držala, pol smo psico spustli pa mačko držali na rokah in ji jo dali za vohat. Nekaj dni sta ble čisto ločene, mačko smo meli zaprto eni sobi, večkrat na dan smo imeli skupne urice spoznavanja. Po nekaj dnevih sta bile obe spuščeni, smo imeli psico na okah in ji govorili "ne sme muce", dva krat jo je "zgrabla/prestrašla", pa smo jo ful skregali in jo poslali ven iz hiše, čez par minut poklicali nazaj not in ji povedali, da muce ne sme, od takrat dalje se super razumeta. Mačka je pač včasih cela mokra, ko gre pes mimo pa jo malo v gobec vzame [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Se ful igrata skupaj, spita skupaj, ni problema.
|
|
|
|