|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Javna uprava
6.8.2007 19:49:47   
Anonimen
Zanima me če katera ve kaj pomeni naslednji stavek v razpisu za delovno mesto Svetovalec II na enem izmed Ministrstev:

"Izbrani kandidat/ka ne bo imenovan/a v naziv, bo pa opravljal/a
naloge v nazivu svetovalec II. "

No kaka je razlika med tem zaposlenim in tistim, ki je imenovan v naziv. V plači? Je pa za določen čas služba. Valda nadomeščanje porodniške... sem kr jezna ko pridem pol na tak razgovor...

Hvala vsem za pomoč.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Javna uprava
6.8.2007 21:11:46   
Goldy
V JU tisti, ki so za določen čas ne morejo biti imenovani v naziv, imaš pa plačo, v tem primeru enako kot tisti, ki je imenovan v naziv svetovalec II.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2007 22:51:06   
Olivija
nevem točno zakaj si jezna. Plačo boš imela enako kot Svetovalci II, mogoče bi te pa dali celo na mal višji količnik.

Nevem, mogoče pa obstaja kasneje možnost tudi za NČ, veliko jih poznam, ki so tako začeli in potem obdržali službo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2007 8:01:17   
puncica
Ma pri nas kr ostajajo, pa nadomeščajo koga drugega, vem da je ena punca na ta način delala 2 letiuser posted image da so ji določen čas podaljševal na podlagi tega kje je bil kdo na porodniški ali bolniški.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2007 8:41:04   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Ma pri nas kr ostajajo, pa nadomeščajo koga drugega, vem da je ena punca na ta način delala 2 letiuser posted image da so ji določen čas podaljševal na podlagi tega kje je bil kdo na porodniški ali bolniški.

res je to tudi pri nas delajo. So jih pa zdaj veliko zaposlili za NČ.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2007 18:28:18   
Anonimen
Joj punca najlepša hvala za odgvore.Se opravicujem ker sem pod anonimno, sam moj nik zna kdo prepoznat,... ga morm kr zamenjat ni druge ;) U glavnem jezna sem zato, ker če v razpisu piše da je za določen čas, zelo redko veš ali je samo nadomeščanje porodniške ali se pač hoče delodajalec "zaščititi" in obstaja možnost za naprej. U glavnem tuki so mi zelo povdarjali, da če se izkažeš da se nekak probajo potrudit, da ti podaljšajo ampak oblubit nič ne morejo, ker pač rabijo soglasje vlade,... za to. Sama pa slišim različne info od ljudi zaposlenih v javni upravi. Eni pravjo, da je tako, če se izkažeš te probajo obdržat, drugi pa pravijo da naj niti ne sanjam... Olivija:- ali mi potem pripada tisti količnik za določen čas tko, da lahko racunam na 180000+ biuših sit? Pač dilema je: tuki mam službo za NČ, ki pa nima neke grozne perspektive ker je too much dela in se nič novega ne naučim ampak samo naučeno delam kar je pa recimo tud s 5. stopnjo pomoje lahko nekdo dela, pa se plača je bl boga. Rada bi se tudi v Lj preselila (zarad tega ker mam tam več možnosti za dodatne aktivnosti, kot tuki na vasi,... pa na podiplomca bi sla rada). Nebi pa glih za vsako ceno takoj zamenjala...no sej iscem ze pou leta, in glih tega me je strah (kaj bo čez eno leto če mi ne podaljšajo ker službe ne rastejo glih za vsakim vogalom)... sam kdor ne reskira ne profitira a ne ;) Razmisljam pa tudi tako. Ce si enkrat zaposen v javni upravi lahko potem zihr lazje dobis na nekem drugem ministrstvu kot en "od zunej" ce ti tuki ne podaljsajo. Al se motim? Lep popoldan vsem

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2007 10:00:16   
Olivija
Vse to drži kar si napisala. Obstajajo interni razpisi na katere se lahko prijavljaš in načeloma se da lepo zamenjati službo znotraj JU.

Pri nas je tako, da so veliko ljudi zaposlili za DČ in potem kasneje za NČ. Količnik in s tem tudi plačo so imeli pa enakega kot tisti zaposleni za NČ.

Lahko mi pa pišeš zasebno in ti bom več povedala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?