administrator (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

samomi -> administrator (6.8.2007 19:03:42)

mi lahko kdo pove kaj obsega delo administratorja? Iščem že cel dan za bolj natančen opis pa nič ne najdem. Lepo prosim za čim hitrejši odgovor. Hvala

Anonimen -> RE: administrator (6.8.2007 19:20:28)

Pri tem poklicu je najbolj pomembno znanje desetprstnega slepega tipkanja. Pisanje raznih dopisov itd....Javljanje na telefon, urejanje fasciklov.....
Sorodni poklic administratorja je tajnik oz. tajnica.

samomi -> RE: administrator (6.8.2007 19:21:16)

aha, pa zanima me še, če se novi delodajalec o delavcu pozanima pri starem delodajalcu. Prvič menjavam službo pa me vse zanima

Anonimen -> RE: administrator (6.8.2007 19:25:45)

V bistvu je zelo različno pojmovanje administratorja od firme do firme. Pri nekaterih je to receptor, pri drugih tajnica, lahko tudi kot pomoč zaposlenim(urejanje dokumentacije, računovodska dela....)....
Je zelo različno od firme do firme.
Večina pa zahteva osnove računovodstva, poznavanje dela z računalnikom, zaželjeno desetprstno slepo tipkanje....
V računalniških firmah je pa sploh izraz administrator čisto za druge stvari.

Anonimen -> RE: administrator (6.8.2007 19:26:23)

IZVIRNO SPOROČILO: samomi

aha, pa zanima me še, če se novi delodajalec o delavcu pozanima pri starem delodajalcu. Prvič menjavam službo pa me vse zanima

Odvisno od delodajalca. Večinoma se dobrostoječe, znane firme pozanimajo.

Anonimen -> RE: administrator (6.8.2007 19:27:57)

To pa nebi vedla kako si kaj izmenjujejo te informacije. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Itak imaš eno poskusno delovno obdobje (en mesec nekje)v novi službi in na ta način vidijo če si uspešna al pa ne. ponavadi pa če gre za administratorja preden te zaposlijo preizkus znanja, se pravi tipkanje predvsem.

Stran: [1]