|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ponovno zanositi
6.8.2007 15:42:06   
Anonimen
Naj na kratko opišem svojo situacijo.Doma imamo že enega 14 mesečnika.Letos maja sem imela SS v 7 tednu nosečnosti.Sem se sama sčistla,tako da me ni bilo potrebno čistit.Sedaj bo za mano tretji ciklus po SS.Pa me mika da bi šla z dragim ponovno v akcijo.
Mal sem v vprašanju le zato ker septembra grem v šolo če me sprejmejo(izredno 3+2).
Pa še zob si moram popravit drug mesec!Pa že zdaj mi  ga zdravi zobar,pa me zanima če znajo kaj škoditi zdravila in inekcija proti bolečinah v primeru zanositve.Saju vem da moram imet veliko srečo da bi mi ratalo zanositi takoj po SS.Želja po še enemu user posted image   je zelo velika.
Kaj naj nardim???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ponovno zanositi
6.8.2007 15:54:28   
Pat74
Inekcije proti bolečinam ne boš dobila, če si noseča - po mojem je boljše, če si zob najprej popraviš. Kar se pa šole tiče, pa mislim, da ni to nobena ovira, ne boš ne prva ne zadnja, ki je noseča študirala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2007 15:59:54   
Anonimen
Saj nisem še noseča,ampak malo me je strah da imajo injekcije proti bolečine kakšen škodljiv vpliv v primeru če mi rata zanositi.Četudi ne verjamem da bi mi ratalo zanosit v prvem krogu,mislim da nimam take sreče.
V šolo pa bi šla v vsakem primeru,sam upat moram da me sprejmejo,ker vsako leto jih nekaj zavrnejo,zaradi prevelikega števila vpisanih. 

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2007 16:02:31   
Pat74
Vidva kar lepo veselo user posted image user posted image user posted image user posted image , če se bo pa slučajno - lahko, da tudi v prvo - prijelo, potem pa, ko boš pri zobozdravniku povej, da si user posted image - bo že vedel, kaj ti lahko da oz. kaj ne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2007 20:11:25   
Naja30
Kot si sama rekla, ni zagotovila, da boš res takoj zanosila. Kar veselo na delo, če pa vseeno takoj rata, boš pa že popravljala zob ali pa ti bo dal kaj, kar ne škodi.
Šola pa - kot je ena pred mano napisala, ne boš prva user posted image !

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2007 22:01:30   
ribica.

Glede zoba ne skrbi toliko, saj injekcija ne škodi otroku in tudi zdravilo, ki ti ga dajo v zob ne.  Da si noseča pa le povej. Problem bi bil edino, če bi prišlo do kakega vnetja in bi morala jemat antibiotik, ampak mislim, da ti prav tako lahko dajo nekaj kar ne škoduje. Tudi jaz sem bila v strahu ko sem polno dojila 1 mesec starega, in sem imela problem z enim zobom. Ampak mi je zobozdravnica rekla, da dajo pač antibiotik, ki ga tudi otrok prenaša. Samo pediater mi je povedal, kaj lahko dajo. Mislim, da jr tudi za nosečnice enako.

Kar se pa ostalih stvari tiče, pa sama najbolj veš, kako ti blo šlo. Šola in ostalo. Vso srečo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2007 22:03:28   
Anonimen
Kar v akcijo, punca! Vse se da, če še hoče, pa še mala štručka ti bo dala dodatni zagon, poleg izpite energije seveda!user posted image

Srečno.user posted image

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2007 7:22:01   
pojoča travica
Ti kar lepo delaj na otročku, zraven pa še šolo in zobarja.

anaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2007 8:50:35   
afnica mala
Sploh ni panike. Zobar mi je rekel, da inekcije prav nič ne škodujejo otročku. Antibiotike se da dobiti take, da tudi ne škodujejo plodu. Raje začni spet delat na user posted image , kajti zna trajati. Meni je po prvem ss ratalo v 5 poskusu, po 2 ss pa se še trudiva. Zdaj je tretji krog (vmes sem imela pavzo). In glej vedno je nekaj. Ali pomanjkanje časa ali nagaja zdravje. Da ti ne bo na koncu žal, kot je meni, da nisva prej začela. Srečno!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?