picola1 -> RE: Moj porod z ULTIVO (8.8.2007 17:44:23)
|
V Kranju je tudi dosegljiva tale ultiva in sicer ne rabiš se nič prej dogovarjat, samo prideš tja in rečeš, da bi rad to imel. Sem se pred enim mesecem pogovarjala z njihovo anastezistko. Tajda bo tut rodila z ultivo v Kranju in ona je tut pisala bolj podrobno že nekje o tem (se mi zdi, da je dala celov tej temi link na to). Tako da...midve sva čist zagrete za tole zadevco, še posebej sedaj, ko je Paštetka napisala tako čudovito izkušnjo z njo (upam samo, da mi ne bo voda odtekla in bomo ostali v Novem mestu...[sm=smiley36.gif]) Se mi zdi, da sem z vsako pozitivno zgodbico o tej ultivi še bolj psihično prepričana, da bo tudi moj porod potekal super in verjamem, da je zato tut več možnosti, da tako tudi res bo.[sm=smiley1.gif] Paštetka, tebi pa iskrene čestitke za čudovito deklico![sm=bravo.gif] Tajda...dej še enkrat v tej temi napiš tisto telefonsko številko od anastezistke v Kranju (jst sem jo nekam založila), da bo še katera poklicala, če bo hotela še kej vprašat v zvezi s tem. Imejte se lepo!
|
|
|
|