lotty4 -> RE: policistični jajčniki!! (6.8.2007 15:46:52)
|
Ojla. Tudi jaz sem imela policistične jajčnike, pa je bilo takole. Najprej sem se trudila, da bi sploh imela redne cikluse, p sva jih z ginekologinjo reševale z dabrostonom, potem sva si zaželela otroka, pa smo prešli na klomifen pa ni bilo nič, v enem letu sem imela dva postopka s klomifenom (en traja tri cikluse), pa ni bilo nič. Potem sem šla na laparoskopijo kjer ti jajčnike "našpikajo". po tem pa spet klomifen in dabroston. Moram povedat da sem po tem miksu zdravil bila zelo nezainterisirana za vse okrog mene, počutje pa je bilo naravnost grozovito. Ker sem to vse zdržala me je ginekologinja poslala še v Ljubljano, tu pa sem rekla veliki NE. In res sem se prenehala ukvarjati s tem, ker sem hotela svoje telo nazaj. Naredila sem več kot 3 mesečni premor... Pa sem se odločila in vprašala še malo pri doktorjih akupunkture. Moram reči, da me je že prvi obisk pri zdravniku totalno šokiral... Sploh ga ni zanimalo tisto kar zanima ginekologe (kolikokrat na teden seksata, si meriš temperaturo....). Pogovarjala sva se omojem živjenju na sploh, razložila sem mu kaj vse sem dala že skozi... Ni mi dajal obljub rekel je samo v roku 1/2 leta bi moralo uspeti in sem se lotila akupunkture. Uspelo je naslednji mesec. Sem v četrtem mesecu in opazujem rastoči trebušček! Želim ti veliko sreče pa naj ti uspe na tak ali pa tak način.
|
|
|
|