CD s pravljicami ob nakupu Dnevnika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Mojca 78 -> CD s pravljicami ob nakupu Dnevnika (15.11.2004 11:46:44)

Pozdravljene!
Izvedela sem, da v soboto ob dnevniku lahko kupiš še CD s pravljicami. V naši trafiki so dobili samo tri CD-je, ki jih ob 7.00, več ni bilo, tistega od prejšnjega tedna sem pa tako ali tako zamudila.
Prosila bi, če bi bila katera tako prijazna in bi mi mogoče lahko presnela ti dve pravljici. Pošljem prazen CD in vrnem poštnino in častim nekaj sladkega ali kavo.
Prosim!!!

Želim vam lep dan!!!

Mojca

jagoda -> CD s pravljicami ob nakupu Dnevnika (15.11.2004 13:39:58)

Javi naslov! Pošljem! Ne rabiš poslat cd-ja. Boš posnela kdaj drugič, ko bom jaz zamudila!!!

niki5 -> CD s pravljicami ob nakupu Dnevnika (15.11.2004 14:05:29)

katere pravljice pa so gor?

Anonimen -> CD s pravljicami ob nakupu Dnevnika (15.11.2004 14:16:14)

hm.....jaz sem vprašala v trgovini, na črpalni in v trafiki in so prvič slišali za to?? te pa ne vem kak zdaj....pa ni možno da bi samo v ene kraje to poslali, ali je?
ne vem, pri nas nihče ne ve za to :(

niki5 -> CD s pravljicami ob nakupu Dnevnika (15.11.2004 14:21:23)

jaz sem tudi sedaj prvič slišala za to :zmeden:

Taša -> CD s pravljicami ob nakupu Dnevnika (15.11.2004 14:26:37)

Ob sobotah izhaja CD z dnevnikom z otroškimi pravljicami in sicer vse do 18.12. Tiste ki ste naročnice dnevnika lahko zbirko CD-jev naročite ali pa če imate kakšno babico ali dedka da vam oni naročijo. Drugače poglejte na dnevnikovo spletno stran, linka ne znam naredit. Je pa tako do sedaj sta bila dva CD 1- so najlepše slovenske pravljice na katerem so Muca copatarica, Šivilja in škarjice in Kdo je Vidku napravil srajčico, na 2 CD ki je bil priložen dnevniku sedaj v soboto pa so pravljice Medvedek PU. No dekleta če želite dnevnike z CD-ji dobit ob sobotah se morate kar zagrebst in tože zjutraj.Meni je moj kupil v soboto dnevnik ob 7 zjutraj ko je šel v službo in je rekel da so v tisti trafiki dobili samo 5 kom. Sicer smo to temo že obdelale prejšnji teden, če pa katera želi lahko tudi od mene dobi-ga presnamem. Pošljite mi naslov privat nabiralnik. LP

Mojca 78 -> CD s pravljicami ob nakupu Dnevnika (16.11.2004 9:10:49)

Jagoda najlepša hvala!
Na privat sem ti poslala moj naslov.

Lepo se imej!
Mojca

Stran: [1]