Skorjica kruha (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> Skorjica kruha (15.11.2004 10:07:05)

Mislite, da našemu 5 in pol mesečnemu lumpiju lahko dam v roko skorjico kruha? :zmeden2:
Raje bi mu dala kruhek, kot pa tiste sladke bebe piškotke-čeprav sem te že poskusila in so mu bili všeč.
Včeraj mu je pa babi dala kifelček in je tko vlekel in vlekel....kruhek se je lepo topil v ustih in se ni tako lomil, kot se lomijo piškotki.

malika -> Skorjica kruha (15.11.2004 10:09:08)

Do 6 meseca naj nebi zaradi glutena, ampak jaz sem mojemu v tej starosti že dala. Sicer zelo redko ampak malo pa.

Anonimen -> Skorjica kruha (15.11.2004 10:18:42)

Samo zelo moraš paziti, da se mu ne bo kakšen kos zaletel. Mene je bilo tega vedno zelo strah.

ESA -> Skorjica kruha (15.11.2004 10:32:35)

Jaz mojemu raje dam žemljico, ker je manjša možnost, da se koškek odlomi.

TARA in MAJ -> Skorjica kruha (15.11.2004 10:37:47)

naš vedno odgrizne velik kos potem se pa davi tako da mu sedaj rajši dam sama majhen košček v usta res da ni s tem prav zadovoljen vendar je mene strah če se mu zaleti.

JASNA D -> Skorjica kruha (15.11.2004 12:47:31)

Tudi jaz sem mu raje dala žemljico, tako z ne hrustljavo skorjico, da se mu ne bi kaj kje zataknilo, pa je imel to zelo rad. Še danes večkrat "fehta" za skorjico kruha. Ima kruh raje kot kekse.

Kdaj mu to ponuditi, pa je po moje tako - ponudi mu in opazuj kako to je oziroma žveči. Če mu ne dela težav, bi jaz kar dala.

LP, Jasna

dory -> Skorjica kruha (15.11.2004 13:12:01)

Moji trmici ze od nekje 5.meseca dajem malo zemlje, tako mi vsaj v trgovini v miru pocaka,da prideva na blagajno..poleg tega mu skorjo kruha dam malo za dlesni,malo,da ga poje.

Stran: [1]