Copatki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

NEVA-1 -> Copatki (15.11.2004 10:04:03)

Pozdravljene,
zanima me kakšne copatke imajo vaši enoletniki. Moj sinko ima totalno potne nogice v njih, če pa je samo v ABS-kah je pa kar precej neroden, čeprav že povsem dobro hodi...
Aja, copatki so cicibanovi, pa nisem ravno navdušena nad njimi. V čeveljčkih teh težav nimava,

lp, Neva

malika -> Copatki (15.11.2004 10:07:14)

Pri nas je isto.Kupili smo mu super fitove, ki niso ravno poceni in tako ga moram na dam najmanj 3x preoblečt, ker ima čisto premočene nogice. če je pa bos oz. samo v nogavičkah(lahko tudi v termo zoknih) pa ima mrzle nogice.
Jaz sem se odločila, da mu kupim še ene copatke in bom menjavala, Ko se bodo ene sušile, bo nosil druge:)-

V čevljih, ki so usnjeni pa pri nas tudi vse ok. :bravo: Usnjenih copat pa nisem nikjer videla:(

Anonimen -> Copatki (15.11.2004 10:23:25)

Kaj pa če bi imel potem kar usnjene čeveljčke za copatke? Kakšne malo tanjše. Čeprav se meni ne zdi v redu, da je otrok ves dan "obut". A so tiste termo zokne sintetične? Ja, saj res, saj so verjetno vse. Mogoče bi pa poskusila s kakšnimi debelimi nogavičkami z bremzicami, ki ima kar največ bombaža. Jaz sem zadnjič mojemu kupila ene zelo, zelo debele nogavičke v Maasu, take za v gumijste škorenjčke, pa so mešanica volne in bombaža.
Neva, saj se bo Timi navadil, kmalu bo bolje, če ga boste imeli v nogavičkah.

Lenny -> Copatki (15.11.2004 10:26:40)

Mi smo problem rešili ... namesto klasičnih copat mu kupujeva Cicibanove ali Fisher-price superge, ki imajo znotraj usnjen podplat. Pri nas se obnese!
Lp :)

VITA74 -> Copatki (15.11.2004 19:26:57)

Ojla tudi mi smo kupili fisher-price-ove sandalčke (copatke) ki so zelo zračni pa še usnjeno podloga je in niso nogice nič potne :bravo: cena pa je tudi podobna kot cicibanovi copatki.
lp :rozica:

malika -> Copatki (15.11.2004 19:58:56)

Kje pa se dobijo? za to firmo namreč prvič slišim.

Anonimen -> Copatki (15.11.2004 20:23:54)

Maas v BTCju vem, da jih ima. Kako nisi slišala za to fimrmo? Saj po moje so igrače od iste firme.

malika -> Copatki (15.11.2004 20:25:24)

ja za igrače sem seveda slišala, ker jih imam od te firme za celo trgovino:)- , ampak za čevlje pa res ne :ups:

Lenny -> Copatki (18.11.2004 9:07:33)

Ojla!
V mariborskem Kviks-u jih imajo, Mass! Meni se je tudi najprej hecno zdelo, da Fisher Price tudi čevlje dela :)

Anonimen -> Copatki (18.11.2004 9:24:27)

Za Fisherjeve copatke pogljejte v Dimass (to je neke vrste Massov diskont) in se velikokrat dobijo stvari občutno ceneje....
Jaz pa sem kupila naši :duda: copatke (??? nevem, ali so to ravno copatki ali ne) v H&M. Pri nas je bil bolj problem, da niso nobeni zdržali gor več kot par minut... No in kakšni so ti Copatki (:zmeden2:): v bistvu so navadna debelejša nogavička, ki ima spodaj in pri strani prišit usnjen podplatek in ob strani (vendar ob strani mislim, da ni usnje)....poglejte kdaj v H&M morda Vam bo ustrezalo, stanejo pa 1290 SIT...

Stran: [1]