Spanje novorojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


MiRaNi -> Spanje novorojenčka (5.8.2007 21:28:01)

Naša štručka je stara 10  dni in je danes celo popoldne prebedela (od 15-ih do 19-ih). Bila je previta in nahranjena. Ali je to normalno? Ali bi moral tako majhen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] spati več?




Anonimen -> RE: Spanje novorojenčka (5.8.2007 21:29:38)

Pozdravljena, novopečena mamica!

Moj mali je isti, so dnevi, ko bedi cel dan in so dnevi, ko bedi raje celo noč. To ni nič kaj nenavadnega, verjetno si mislila, da otroci samo spijo. Če ne joče, pomeni, da mu čisto nič ne fali.

Boš imela pa vsaj mirno noč.

Lep pozdrav




taška30 -> RE: Spanje novorojenčka (5.8.2007 22:14:42)

IZVIRNO SPOROČILO: myska
Ali bi moral tako majhen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  spati več?


He, he, ja, če bereš knjige in revije, se res tako zdi. Drugače je pa čisto odvisno od otroka in tudi od dneva. Naša tastarejša je spala zelo malo čez dan (parkrat po pol urce), tamala pa ful. Pa tud pri tamali pride dan, ko bedi par ur skupaj.
Pa tudi ni nujno, da ponoči bolje in dlje spi, če podnevi več bedi, včasih je ravno obratno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Naja30 -> RE: Spanje novorojenčka (5.8.2007 22:32:26)

Se strinjam s predhodnico. Naša je tudi malo spala in tako je še danes. Mogoče je zadnji teden boljše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ampak nima veze. V glavnem, če je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] sit, previt, ne joka... mu nič ne manjka. Bo že spal, ko bo zaspan.




nana 27 -> RE: Spanje novorojenčka (5.8.2007 22:43:51)

Myska, lahko je imela tak dan.
Pri nas je bilo do šestih mesecev spanja za vzorec čez dan - trikrat po petnajst minut. Le po čudežu je kdaj potegnil v uro. Tisti čas, ko je pa bil buden pa so ga dajali krči, ali pa zobje, ali pa luna..ni bil čukec, ki bi gledal mamico in atija iz ležalnika. Nič ne skrbi, če je otrok dobre volje in dalj časa buden. Hujše je nespanje in jok.




Stran: [1]