Katarinca78 -> In spet kilogrami (14.11.2004 22:46:05)
|
Vem, da se je o tem že zelo veliko pisalo, pa vendar si ne morem kaj, da ne bi ponovno odprla teme. Ker sem nova in me še ne poznate, bi rada vsaj približno pojasnila za kaj gre. Med nosečnostjo sem nabrala skoraj 25 kg. Vem, da je nenormalno veliko, pa vendar. Ko sem izvedela, da sem noseča, sem takoj prenehala s kajenjem, slabo mi ni bilo nikoli, pa še hormonske tablete mi je ginekolog predpisal. Kilogrami so se začeli kopičiti in to se ni kljub še kar normalni prehrani nič umirilo. S tem v paketu sem dobila še povišan krvni tlak. Naj povem, da nikoli nisem bila ravno suha in sem se morala za moje "normalne" kile truditi ves čas. Po porodu sem izgubila 4 kg, do približno meseca nazaj še 4. Dojim ne več. Prejšnji teden pa sem se držala bolj doma, sploh nisem imela občutka, da prav veliko jem, ampak očitno sem. Včeraj mi je mož rekel, da sem se zredila. Ko pa sem stopila na tehtnico, bi me pa skoraj kap!!!!! Spet sem dobila gor 3 kile. Sploh ne vem več, kaj naj naredim. Poskušam z dietami, pa mi nekako ne uspe. Kupila sem si knjižico o 90 dnevni dieti, pa mi ni všeč. Vsepovsod pišejo recepte za neke eksotične jedi z nevsakdanjimi sestavinami. Razmišljam sicer o tem, da bi začela s kombiniranjem hrane, ampak po moje ne bo uspeha. Edini uspeh, ki pri meni ni nikdar izostal je bil, da nisem jedla skoraj nič. Ker se res takorekoč od vode redim. Očitno imam zelo zelo slab metabolizem. Ali ima katera kakšen pameten predlog? Bom zelo vesela, saj sem že čisto obupana. Lep večer!
|
|
|
|