|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi božič
14.11.2004 22:18:21   
lorelei
Vidim, da ste že čisto praznično razpoložene. Mi tudi komaj čakamo veseli december!:sloncek::sloncek::sloncek:

Ideja za vse tiste, ki boste letos z otročki prvič praznovale božič: midva z možem sva se odločila, da bosta najina otroka za vsak božič dobila en lep okrasek za smrečico, ki ga bova tisto leto izbrala posebej zanj. Ta naj bi bil res nekaj posebnega, saj bo vsako leto na smrečici - dokler ne bo šel otroček od doma. Takrat pa bo zbirka v otroštvu podarjenih okraskov njegovo prvo božično darilo - popotnica, ki jo bo nesel od doma. Tako bo lahko vedno še enkrat pregledal okraske in se spomnil, kako lepi so bili prazniki v otroštvu... Začela sva že, ko je bil Enej star 4 mesece, prvi okrasek pa je dobil za Miklavža. Tudi letos bo tako - da bo pričakovanje Božiča še lepše.

Kakšne so pa vaše navade ob praznikih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvi božič
14.11.2004 22:28:26   
Sarina
:bravo: Zelo lepo sta se spomnila z možem :bravo:!
Si me spomnila na lanski božič, ko sem bila z mesec in pol staro punčko :roza::duda: v 9nebesa, ko sva z možem krasila smrečico in smo praznovali naš prvi skupni božič. Čudovito je bilo :love:. Letos pa bo naša Sara že dirkala okrog drevesa in trgala dol okraske - komaj čakam - prižgem radio z božičnimi pesmimi, pripravim okraske, zavijem darila, pripravim kakšne dobrote, pa da je zunaj še snegec ...- naša sreča bo popolna ...9nebesa:love::darilo:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvi božič
14.11.2004 22:31:46   
Katarinca78
Ali za Božič kdaj povabite k sebi svoje in njegove starše? Jaz bi bila ful rada sama z možem in pikico, ampak kaj pa vem, njegova mama je sama, bi se kar nekako šikalo, da jo povabiva, potem pa normalno posledično še moja dva. Sem se že spraševala...Bo pa to najin prvi Božič v novem stanovanju in s hčerkico.

Lep večer!

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvi božič
14.11.2004 22:41:43   
Sarina
Prav na božični večer je tradicionalna večerja pri mojih starših (je mama rekla, da dokler bo živa bo imela ta običaj - svoji hčerki pri sebi doma na tako velik praznik - hvala mami in ati :):rozica:), ki povabi nas in sestrino družino.
No, jaz sem lani povabla naslednji dan po božiču moževe starše, ki pa nas v preteklem letu niso niti enkrat povabili na nobeno kosilo ali večerjo - ker kljub temu, da so zelo "verni" prav nič ne dajo na družino in svoje otroke :(, tako da jih letos ne bom več povabla :)...

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvi božič
14.11.2004 22:49:14   
lorelei
Mi smo pa na Sveti večer sami (kar se zelo prileže), po polnočnici pa pridejo k nam moji, da poizkusijo, kako mi je uspela potica (z mamo kar nekako tekmujeva, katera bo boljša, moje sestre pa so strokovna žirija, hihi). Na Božič gremo na kosilo k moževim staršem, 26. pa pridejo vsi k nam (moji in moževi), ker praznujemo rojstni dan... Imamo se pestro, ni kaj. Ko so prazniki mimo se pa oddahhhhnem...:kava:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prvi božič
15.11.2004 1:34:57   
kimi
jaz sem bila do sedaj vedno povabljena na večerjo k babici sedaj ko pa sem pri fantu bom pa videla. Še študiram kaj se bom spomnila za božička;)

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prvi božič
15.11.2004 7:16:55   
Tipi
Mi bomo na sveti večer sami, na božič pa smo na kosilo povabili 'njegovo' in 'mojo' stran. Mislim, da bo kar zabavno, saj nas bo obiskal Božiček, ki nas bo obdaril.
Zdaj nas čaka še pisanje vabil in uradna povabitev, ter postopna okrasitev stanovanja.

lp :sloncek:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prvi božič
15.11.2004 8:19:56   
Lunca1
Meni se še sanja ne, kako bo letos, sploh glede na to, da bom konec novembra rodila. bom videla v kakšnem stanju bom. Jaz bi bila sicer rada pri mojih starših, glede na to da imamo pri nas samo božično večerjo in da pri fantovih praznjejo še naslednji dan. Je pa tako da sva se šele letos preselila k njemu in se bo treba zmenit in vpeljat neko "navado".

LP Lunca

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prvi božič
15.11.2004 8:59:23   
Anonimen
Hojla:rozica::rozica::rozica:Jaz se spomnim naš prvi Božič lansko leto z mojim vnučkom.Tako smo okrasili hišo,da se je vse bleščalo.Barve,lučke,smrekica,božične pesmi...bilo je prekrasno.:angel:Letos pa bo že drugi,bo pa malo bolj kompliciran.Ker je Timi že velik in povsod vtika svoj nosek,nimam pojma kam postavit smreko,veliko do stropa:zmeden2::zmeden2:Se bojim,da bomo ostali brez okraskov,do dne ko se bo podirala:((Pa klub vsemu..lepo bo...:angel:L.P.:rozica:Neva:rozica:

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prvi božič
15.11.2004 9:25:27   
Anonimen
Joj, Neva, tudi jaz sem mislila, da po pri nas tako. Ampak je začuda Tibor lepo pustil vse okraske pri miru. Malo jih je potipal, nežno, da je videl, iz česa so, potem pa ga niso več zanimali. Mogoče pa bo tudi vas presenetil. Toliko ga le pustite, da malo "pošlata", ker najslajše je prepovedano, saj veste...

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prvi božič
15.11.2004 9:30:29   
Anonimen
Ciao Splišni..jaz še vedno upam,da bo vse O.K.Smo se pa zmenile,da bo pomagal pri krašenju,seveda v mejah,če ga bo zanimalo:)-9nebesa.Že razmišljam,da bom vse bunkice,ki so steklene dala na vrh,ostalo,ki ni krhko pa nižje,čista logika,samo kako bo pol zgledala jelka:)-:)-:)-:)-:)-zmešana:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prvi božič
15.11.2004 9:33:04   
Alexandra
Joj, kako bo fino krasit smreko. Jaz okraske gor, Luka pa dol.:)- :)- :)- To bo še fino. Počutim se, kot takrat, ko sem bila še micena, ko sem komaj čakala Božič, Novo leto. Zdaj pa komaj čakam, da prvi Božič in Novo leto leto preživim s sinkom in dragim. 9nebesa

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Prvi božič
15.11.2004 10:05:27   
Anonimen
Ja, pri nas je tako: če smo vsi trije, potem bi mali eventuelno lahko pomagal. Če pa sva sama, pa raje smrekico okrasim takrat, ko spi. Ker sicer pa samo popravljala, kar bi on "ustvaril" in do konca praznikov ne bi bilo ničesar na smrekici...

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Prvi božič
15.11.2004 10:23:06   
Lenny
Čudovita ideja, tole z okraski za vsako leto!!!!!! :bravo: :bravo: :bravo:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Prvi božič
15.11.2004 10:25:35   
Anonimen
Joj, ja lorelei, zares lepo ste se tega ddomisli.

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Prvi božič
15.11.2004 10:46:45   
Anonimen
Mi smo zmeej sami za božič, ga nikoli niti ekstra ne praznujemo, edino če gremo v teti v grosuplje ali pa slučajno(!!!) k babici. Sorodniki pridejo 26., ker ima takrat sestra2 rd:)

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Prvi božič
15.11.2004 11:20:02   
Anonimen
O kako lepo....!!!

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Prvi božič
15.11.2004 15:46:03   
india
Zelo dobra ideja z temi okraski,...samo pri nas je za tavelike nekoliko pozno,....žal.
Mi je pa vedno najbolj smešno,ko obesimo na elko bonbone, v papirčkih,ki si na koncu potem prazni,ali pa so v njih zamotani papirčki.
Sicer smo dogovorjeni tako, da vsak večer skupaj snamemo po en bonbonček za vsakega, a nekako nam jih proti kincu zmanjka,ker dobijo že prej noge:bravo::bravo::bravo::bravo:.
Mi ne hodimo drugam,kot k moji mami,ki je v spodnji etaži, nas je preveč,hihi.:bravo::bravo:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?