Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
igrača, ki vibrira (za otroka) 5.8.2007 14:18:36
|
|
|
|
sali
|
Doma imamo punčko s pp, terapevtka nam je predlagala, da bi ji kupili igračo (gosenico, ali nekaj podobnega), ki vibrira. vem, da obstajajo ene igrače, take manjše okrogle, ki na poteg skačejo oz. vibrirajo, pa ta ni vredu ker je premajhna. morala bi biti čim večja, da se jo otroku ovije(da ) okoli (na ) telesa. Je morda kdo v kakšno trgovini z igračami zasledil kaj podobnega. Hvala za kakršnekoli inf. ali namige. Lp
|
|
|
|
RE: igrača, ki vibrira (za otroka) 5.8.2007 16:45:50
|
|
|
|
Tejcha
|
Pikapolonica ima žabice, ki vibrirajo, ko jih potegeš za jezik. Vem, da so v različnih velikostih, vendar tavelikih nisem čekirala, če imajo enako funkcije kot majhne (to imamo mi in je super). Vprašaj. So pa znamke Tolo - na njihovi spletni strani žabic na žalost ni, zasledila pa sem jih že v kar nekaj prodajalnah. LP
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.