BONI*
|
Hojla punce! Pinja, a si še on line? Glih me je klical moj dragi, pa sem ga vprašala če si je on kaj bolj zapomnil cene blazinic za dojenje. Pravi, da se mu zdi, da: - Chico, 60 kom, cca. 1700 sit - Nuk, 24 kom, cca. 1500 sit - babylove, 30 kom, cca. 700 sit Ribica, a še kar bolana? Nič boljš? :( No, se boš pa vsaj malo odpočila sedaj ko si na bolniški. Ti samo pridno čajčke z limonco pij, ostalo pa bo že! Moj prehlad je iz dneva v dan boljš. Malo še smrkam in sem pa tja pokašlam. Jaz imam občutek, da se je Pikapolonica popokala v porodnišnico. :miska::miska::miska: V pričakovanju... Danes sem bila v BTCju. Najprej sem šla v Mothercare kupiti nove spodnje hlače, ker pa so glih imeli 20% popusta (PUNCE POZOR!!!:sloncek: samo danes do večera!!!!velja za cel Emporium!!!), sem kupila še 2 modrca za dojenje. Potem sem šla pa še v CP, kjer sem v knjigarni Vale Novak kupila knjigico Mali jaz, ki mi je mimo grede FUL všeč! V DMu pa sem si kupila barvo za lase. Potem pa sem imela še toliko časa, da sem šla lahko k frizerju malo ukrotiti svojo grivo, potem pa me je že čakal pregled pri G. Ta je bil spet bolj kratek. Sestra mi je zmerila pritisk (105/60)in me stehtala (jupi!, do sedaj sem se zredila samo 10 kg:bravo:), G pa je poslušala :duda:srčkab (ki dela kot urca), z Uz v 3 sekundah preverila položaj :duda: (glavica je dol:bravo:) in z metrom zmerila velikost maternice. Kljub skopemu pregledu sem sedaj vsa v 9nebesa. Mali pa danes že od jutra na veliko žura :sloncek:. Ko sem bila pri frizerju je v cca. 45 min sigurno presegel dnevni limit tistih 10 gibov. A ja, danes sem dopolnila 36t:bravo:. Še 4 do konca! Ja, tudi jaz malo pogrešam javljanje sveže pečenih mamic. Najbrž so toliko zaposlene z cartanjem svojih :duda:, da enostavno ne utegnejo do računalnika. Punce, nas to še čaka! Upam, da gre vsem dobro in da so zdravi! A ja, v petek :kava:? Sporočite,kako se boste zmenile glede ure, potem pa bom videla, če bi lahko tudi jaz prišla. Ob 9h imam dekompresijo, kar velik problem pa mi predstavlja tudi prevoz. Lp, Boni
|