|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kolegica
6.8.2007 10:32:13   
muška
Dvojček dobra ideja user posted image user posted image user posted image

Sicer pa bi jaz, ko bi spet klicala mojega moža in da sem takrat raven, mu vzela telefon ... saj je konec koncev "mene" klicala in ne njega.

Pa tudi direkt bi jo vprašala kaj se gre in to pred možem in dala obema vedet, da tega ne toleriram VEČ!

Sicer pa imam eno vprašanje za moške; a res pali, če se vam bejba cmeri kako trpi itd. , se vam potem res kao zasmili ?  Ker jaz imam občutek, da vsak potegne črto, če se mu katera cmeri kako si je uboga in bla, bla, bla user posted image

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 51
6.8.2007 11:08:19   
maruškaŠ
V bistvu bi svojmu povedala kakšno mnenje imam o tem, ga vprašala kaj on misli - potempa mu povedala, da ne odobravam teh 'srečanj'. Pa če ga kliče naj ji pove mojo številko in potem lahko pokliče mene.

Poleg tega pa je dobra tut dvojčkov ideja. Ampak jaz bi vseeno to razčistila s svojim. Pa naj ji sam pove, da ni on terapevt za njeno jamranje - če vseeno ne bi zalegko, šele potem bi jaz kaj njej povedala.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 52
6.8.2007 14:18:24   
pero72
Kolegica gor , kolegica dol ... če ti ni po godu ji povej.  Mislim , da ima ona skrite namene in mogoče je tvoj mal tolaži še kako drugač ne sam ob kavicah.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 53
6.8.2007 17:09:13   
Magi*
temu bi hitro naredila konec, pa sem zelo liberalna in tolerantna oseba.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
6.8.2007 17:11:11   
Anonimen
Se popolnoma strinjam z Muško. Tako bi tudi jaz storila.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
8.8.2007 12:55:22   
tadejat
Men bi že prebil!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 56
8.8.2007 13:07:16   
tanikaa
Kolegica ni nič kriva. On je, ker to dopušča. Jaz ne bi delala scen. Samo eno vprašanje bi mu postavila: Želiš žaro ali krsto? user posted image  Upravičenec po zavarovalnih policah pa sem itak pol jaz, pol pa Pubertetnik.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tadejat)
Neposredna povezava do sporočila: 57
8.8.2007 19:54:50   
Temari
Tisoč in en razlog je zakaj ji je bolj všeč pogovor z možem kot s tabo. Niti ni mus, da ga ona "peca". Mogoče mu samo bolj zaupa kot tebi. Kdo bi vedel. Tukaj lahko samo ugibamo. In namesto, da se zdaj grizeš zaradi tega preprosto vprašaj moža kaj se dogaja. Potem pa ukrepaj.

Zase lahko povem, da če kdajkoli zvem, da moj "svira" drugje, ga v istem trenutku spoznam z gostilnico Pri komolčku, nato pa še z gostilnico Pri kolenčku. In on se tega popolnoma zaveda.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 58
8.8.2007 22:43:58   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Jaz ne bi delala scen. Samo eno vprašanje bi mu postavila: Želiš žaro ali krsto? user posted image  

--------------------------------------------------------------
user posted image user posted image user posted image

ROŽICA

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 59
9.8.2007 10:53:13   
Jutra
Če ni otrok ne pri vama, ne pri njej, potem je to še zelo v redu. Ker poznam primer, ko sta šli takole dve družini narazenuser posted image

Ga imaš še rada? Bi nadaljevala vajino skupno pot? Ali želiš glede na trenutne razmere zaključiti to poglavje in začeti na novo? TI moraš to premisliti sama pri sebi, pa če si ljubosumne sorte ali pa tudi ne.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
9.8.2007 19:21:38   
Anonimen
Evo prišel z dopusta pa preberem tole, kot bi videl sebe pred parimi leti ko je moj kolega non stop klical mojo ženo!! In na koncu po 3 mesecih sem jih zalotil..... ja tak je to

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
9.8.2007 21:03:17   
Anonimen
Evo prišel z dopusta pa preberem tole, kot bi videl sebe pred parimi leti ko je moj kolega non stop klical mojo ženo!! In na koncu po 3 mesecih sem jih zalotil..... ja tak je to

Ja saj boljše,da si ju zalotil kot bi te vlekla za nos.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
9.8.2007 22:20:05   
Anonimen
Mene ne bi kaj preveč motilo če bi katera mojga klicala, al pa če bi šel s kako na drink, ker vem, da ve kje so meje in, da več kot na 1 drink nebi šel.

Tko, ko sedaj študiram o tem...v bistvu nobedn od naju nebi imel kaj za govort s posameznikom od naših kolegov. Edino vsi skupaj se imamo fajn (par+ par). Ko je kolegica brez svojga pr men, gre moj takoj vn ali pa ima kr naenkrat opravke user posted image , se mu ne da poslušat babjega čveka.
Jaz pa isto...še nikol nism šla na pijačo s fantom od kolegice, tko, da bi se pred tem dogovorila...nebi se vredu počutila pa tudi nimam kaj veliko za govort s partnerjem od kolegice/prijateljice.
Jamram pa itak samo prjatlci...če sploh jamram...ponavad se bolj zase držim če mam slab dan. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
12.8.2007 17:15:55   
Endri
jst bi jo tok zbila, da ji ne bi blo nč jasn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?