jade1 -> RE: Kolegica (5.8.2007 13:24:17)
|
Meni tole ni normalo, da bi moja kolegica rinila za mojim možem. Direkt bi jo vprašala kaj bi rada od njega. Ampak moram pa priznati, da neumna pa ni. Če je vrgla uč na tvojega moža kaj je lepšega kot, da se naredi bogo revico in da se tvojemu možu zasmili. Slučajno se srečaš 1x ali dvakrat ne pa kar naprej. Razen, če ona poskrbi za to, da se kao slučajno srečata. In kaj ima tvoja kolegica sploh za hodit s tvojim možem na pijačke? Naj pride k vama, ko sta oba doma in naj se obema zjoka na ramenih, če že tako rada vidi, da jo tvoj mož posluša. In potem spet kao slučajno pride spet na kavo, ko je slučajno on doma in takrat, ko njega ni spet slučajno ne pride. Se mi zdi tukaj toliko slučajnosti kot v kakšni mehiški limonadi. Jaz bio imela občutek, da se meče za mojim možem. Mogoče mož to sploh ne porajta ampak se mu smili (ker itak je lepo poskrbela za to, da se ji smili) in bi ji res rad pomagal. Imam pa občutek, da bi ona rada še kakšno drugo "pomoč". Pa še to mi pade na misel: Ali njen mož sploh ve, da imata kao težave. No, mogoče se je ženska to zmislila, da bi "zapecala" tvojega moža.
|
|
|
|