|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sex med prijatelji
4.8.2007 23:05:40   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ja jaz ja....ti verjetno ne....a ni lepo kako smo si različniuser posted image

a veš da ne vem kako zdaj stvari stojijo.....sem že predolgo z enim ta istim......user posted image

za divje čase pa vem, da je šlo tudi brez neskončne ljubezni user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.8.2007 23:08:30   
Anonimen
Mičica....niti slučajno ni bil zraven moj bivši.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
4.8.2007 23:19:43   
Anonimen
Ja mene je zelo zelo mikalo eno leto nazaj,ko sva z enim kolegom ostala sama v vinogradniku,ko je bila trgatev.
In tudi on je bil zelo zagret pa malo alkohola v sebi potem pa bi.
Ampak nisem mogla sem si kar premislila.

Sem pretehtala stvari pa ni bilo nič.In ni mi žal,ker nevem kako bi se dandanes gledala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
5.8.2007 7:20:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja
- Če bi se že res kaj zgodilo ali lahko potem ostaneš naprej tak prijatelj, kot je bilo prej? Ne. Kvečjemu še boljši.
- Kako bi se potem gledali? Kur*irsko.
- No ja ok,če je sexualna privlačnost se daš z njim dol  nihče neve,potem pa dalje kot,da se ni zgodilo nič ali kako??? Tako nekako, ja, čeprav ni nujno, da nihče ne ve.

IZVIRNO SPOROČILO: rija
A za sex nujno rabiš čustva?

Ljubezenskih ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
5.8.2007 10:11:42   
jooly
Zdej smo pa tm... Morm rečt da sm čez ves ta post ugotavlala, kakšne skupne prjatle mava (vizualno) in sem prov vesela, da me noben sexualno ne privlač... user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.8.2007 10:14:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Zdej smo pa tm... Morm rečt da sm čez ves ta post ugotavlala, kakšne skupne prjatle mava (vizualno) in sem prov vesela, da me noben sexualno ne privlač... user posted image

Blagor tebi... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jooly)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
5.8.2007 13:22:52   
Slončica
Še boljši prijateljiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.8.2007 13:36:56   
jade1
Ne bi mogla, ker preveč ljubim svojega moža, ker mi ni za sex brez ljubezni (ker mi je brezveze) in ker nihče ne bi mogel tako "poskrbeti" zame kot moj mož. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.8.2007 18:18:57   
ronja
No, z enim prijateljem, s katerim sva se tako gledala, kot je kerensa napisala, zdaj pričakujeva user posted image ... (je pa nekaj let vmes minilo in ni bil prijatelj mojega bivšega ampak samo moj, nisva takoj spala skupaj in tudi nisva bila potem nazaj kao nič, ampak par...)
Skupni prijatelji pa: ne vem, res jih ne gledam v tem smislu zdaj... Ali pa ni noben tako luškan, ehheuser posted image

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.8.2007 11:31:53   
Anonimen
Pred 12.leti sem imela fanta, njegov najboljši prijatelja pa je sedaj moj mož, a to dosti pove???

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
6.8.2007 13:27:06   
tanikaa
No ja. Eden bi bil za uporabo, ampak...oba sva zasedena, tak da bom ostala kar v domači pojstli. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
6.8.2007 13:36:26   
kalbo
No ja. Eden bi bil za uporabo, ampak...oba sva zasedena, tak da bom ostala kar v domači pojstli.

Lavjutuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.8.2007 13:40:40   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

No ja. Eden bi bil za uporabo, ampak...oba sva zasedena, tak da bom ostala kar v domači pojstli.

Lavjutuuser posted image

No, zdaj moram popraviti zgornji post. No ja. Dva bi bila za uporabo.........user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.8.2007 13:42:27   
kalbo
CCC, da nisi najprej name pomislila, šokterapijauser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.8.2007 13:59:33   
tanikaa
Sem, samo nisem si upala dati gor na RR...Blazka pa to user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 40
6.8.2007 14:00:57   
kalbo
Sej jih jest doma z valarjem dobim, ne tiuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
6.8.2007 14:11:14   
tanikaa
Samo zdaj se mi že kar smiliš, glede na to, da maste baje že 5 valjar pri bajti. user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 42
6.8.2007 14:12:12   
kalbo
Ribnica je blizuuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 43
6.8.2007 14:13:46   
tanikaa
Zdaj bova pa nehala, ker že redno serjeva po temi pa bo kreg. user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 44
6.8.2007 14:14:57   
pero72
Če so prijatli zreli in ni fovšije je za vse dost. Življenje je prekratko , da bi se ukvarjali kaj je moralno in kaj ni. 

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 45
7.8.2007 14:22:22   
baguSka

No narobe sem malo vprašala.Če bi se že res kaj zgodilo ali lahko potem ostaneš naprej tak prijatelj kot je bilo prej?Po mojem ne.
Kako bi se potem gledali?

Jaz poznam tak primer. Pa nisem vpletena, razen to da vem.user posted image

Z lahkoto. Vsi 4 so med sabo prijatelji. Ena je sla z najboljsim prijateljem od svojega. In kar precej dolg sta tko furala. Seveda pa druga dva nista vedla za to. In ko sta se odlocla da s tem koncata, sta preprosto odmislila kar se je zgodilo oz. dogajalo in sta se naprej s svojimi partnerji srecna (tko je vidt).

Aja pa se eno punco poznam, ki jo dolga leta sexala z najboljsim prijateljem od svojega fanta in ta ni vedel in nikoli zvedel za njiju. Ce pa je, je pa to ignoriral, ker ni nikoli nic reku. In sta se vedno skupi. Pa je od tega ze kar 15 let pomoje. Pa tud pravita da sta srecna (in tko je vidt).

In pomoje se lahko se naprej gledajo samo v primeru, ce gre resnicno zgolj za sex in cisto nic drugega. Torej nobene ljubezni in custev vmesanih. Zgolj zadovoljitev oz potesitev sle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
7.8.2007 14:29:36   
pero72
In pomoje se lahko se naprej gledajo samo v primeru, ce gre resnicno zgolj za sex in cisto nic drugega. Torej nobene ljubezni in custev vmesanih. Zgolj zadovoljitev oz potesitev sle.

Končno nekej kar se mi mal približa.

Osebe , ki se spuščajo v take igrice morajo biti čustveno zrele in predanesvojim partnerjem, šele takrat se lahko začnejo igre na tujih terenih , k veš da imaš doma pošlihtano 100% in seveda mora to veljat za oba partnerja. Ne zdej ,da en skriva pa bluzi , da je zvest. Tle morajo bit odprte karte in jasn kt beli dan , da gre zgolj samo za sex.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
7.8.2007 15:02:34   
baguSka
Tle morajo bit odprte karte in jasn kt beli dan , da gre zgolj samo za sex.

Ja mogle bi bit. Pa zal najveckrat niso. Zato se pa tud rece temu 'varanje'. Ker u bistvu prikrivas neko resnico pred partnerjem. Ker ce bi mu lahko povedal resnico, potem to sploh nebi blo vec varanje. Ce seveda partner tako pocetje razume. Zal je pac najveckrat tako, da smo prepricani, da partner tega nebi razumel, zato mu prikrijemo in potem se zacne tisti notranji boj, ki nas zacne zret in zaradi katerega imamo slabo vest. In jaz osebno ze samo zaradi te slabe vesti in da bi nekaj mogla prikrivat svojemu partnerju, nebi prevarala. Ker mi pac partner pomeni vec, kot skoki naokoli. Uglavnem svaka cast tistim parom, kjer sta oba s pdb razmisljanjem in to pocneta naokoli mirne vesti. Takih jih skoraj ni...

(odgovor članu pero72)
Neposredna povezava do sporočila: 48
7.8.2007 15:06:24   
ZARA
Jaz npr...nebi mogla sexat z nobenim od najinih prijateljev.user posted image user posted image

Ja, a se taki "prijatelji" po tem še vedno kvalificirajo kot prijatelji?!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
7.8.2007 15:15:10   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Jaz npr...nebi mogla sexat z nobenim od najinih prijateljev.user posted image user posted image

Ja, a se taki "prijatelji" po tem še vedno kvalificirajo kot prijatelji?!

Ja itak. Sploh ce en za drugega ne vejo.user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?